NakupAvtorjiNoviceDelaKontakti
NADALJUJ BRSKANJE
 
vsebina vrečke
podatki o kupcu
potrditev naročila
pogoji poslovanja
članstvo v klubu sanje

Naročila:
T: +386(0)1.514.16.28
M: +386.41.937.515
E: narocila@sanje.si

ZAKAJ KLUB SANJE?
Zato, ker članstvo v klubu Sanje vsakemu ljubitelju dobre literature in glasbe v Sloveniji prinaša prednosti in privilegije. Člani kluba Sanje ste iz prve roke obveščeni o projektih in novih izdajah ene uglednejših knjižnih in glasbenih založb v Sloveniji. Deležni boste največjih ugodnosti, popustov in privilegijev, ki veljajo izključno za člane kluba Sanje. Prvi boste izvedeli za datum prihoda Noama Chomskega v Slovenijo, prvi boste povabljeni na srečanje z Deso Muck ob izidu njenega novega romana, prvi lahko poslušali težko pričakovani album Patetico, si na mobilcu ogledali slikanico Zvezdica Zaspanka, brali prvi celotni slovenski prevod Goethejevega Fausta in prvi izvedeli zgodbo o nastajanju filma po Bartolovem Alamutu. Obenem pa boste deležni največjih popustov in akcij, kar jih pri Sanjah izvajamo. Kmalu bomo vašo zvestobo začeli tudi dodatno nagrajevati. Vse to brez vsakršnih materialnih obveznosti.


In zakaj nam vaše članstvo pomeni tako veliko? Ker delujemo na enem najmanjših in zato najdražjih knjižno-glasbenih trgov v Evropi in ker delujemo v času, ko je dobra knjiga ali glasba vse manj nekaj, kar bi zanimalo urednike javnih glasil in menedžerje trgovskih verig. Kar pomeni, da projekte, ki jih ekipa ljudi snuje več mesecev, čaka posebno težka naloga v tem, da izpolnijo svoje poslanstvo in dosežejo tiste, ki so jim namenjeni, svoje bralce in in poslušalce. Zato nam tudi toliko pomeni stik z vami. Zato je klub Sanje široko odprt vsem, ki imajo radi dobro knjigo in glasbo. Vse več jih je, ki so spoznali, da se članstvo v njem obrestuje. V družini Sanje nas je vsak dan več.


KAKO POSTANETE ČLAN KLUBA SANJE
Najenostavneje in najhitreje se včlanite ob samem postopku nakupa na www.sanje.si in sicer tako, da pri vnašanju svojih podatkov v spletnem obrazcu odkljukate ustrezno polje (želim / ne želim postati član kluba Sanje). Včlanite se lahko tudi osebno na sedežu založbe Sanje ali pri njenih pooblaščenih prodajalcih, ali pa tako, da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov: klub@sanje.si.


PRAVILA KLUBA SANJE
Namen Kluba Sanje je svojim bralcem in bralkam zagotoviti možnost sprotnega obveščanja o novih izdajah in drugih projektih založbe Sanje ter nuditi možnost ugodnejšega nakupa.
Članom Kluba Sanje pripada najmanj 10% popust na redne cene knjižnih in glasbenih izdaj Založbe Sanje. Izjema so lahko nekatere prednaročniške ponudbe ali razprodajne akcije. Skladno z Zakonom o enotni ceni knjige popust ne velja za nove knjige, izdane po 26. 8. 2014, šest mesecev po izidu knjige.


Član kluba Sanje lahko popust uveljavlja na naslednje načine:
- pri nakupu preko spletne knjigarne http://www.sanje.si/knj_nakup.php,
- z elektronskim naročilom (klub@sanje.si),
- s telefonskim ali faks naročilom +386(0)1-514.16.29, GSM: +386-41-364-395
- ali pri pooblaščenem zastopniku založbe.
Obveznost člana kluba Sanje je, da ne nasprotuje prejemanju predstavitvenih gradiv Založbe Sanje.
Varstvo osebnih podatkov
Vaše osebne podatke hranimo v skladu z zakonom in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.
Član dovoljuje, da založba Sanje vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki člana. Založba Sanje se zavezuje, da bo s podatki o članih ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi. Članom pripadajo tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.
Prenehanje članstva
Član lahko iz kluba Sanje izstopi kadarkoli in sicer tako, da o tem pisno obvesti založbo Sanje.
Druga določila
Pri nakupih prek spletne Knjigarne Sanje tudi za člane veljajo PRAVILA IN POGOJI NAKUPOVANJA V SPLETNI KNJIGARNI SANJE.


KONTAKTNI PODATKI KLUBA SANJE
Naslov Založba Sanje, Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana
Telefon +386(0)1-514.16.28 faks +386(0)1-514.16.29 gsm 041-937.515 email klub@sanje.si kontaktna oseba Barbara Goričan

pogoji poslovanja klub Sanje

Lestvica najbolje prodajanih:

1. Nekaj zelo zelo lepega

2. Alamut (English)

3. Lahko pokukam v tvojo pleničko?

4. Recepture za pripremanje jela u Jugoslovenskoj narodnoj armiji (eBesede)

5. Pokrpajmo žive

6. Kaj lepega povej

7. Komunistični manifest

8. Čompe

9. Vstanimo, v suženjstvo zakleti! (1. zvezek)

10. Vstanimo, v suženjstvo zakleti! (2. zvezek)