NakupAvtorjiNoviceDelaKontakti

knjigarna > avtorji > g > družina grubar

POGLEJ V VREČKO
 
avtorji
sodelavci
Neil Gaiman
Eduardo Galeano
Inka Garcilaso de la Vega
Ina May Gaskin
Sylvie Germain
Paolo Giordano
Daniel Glattauer
Viktorija Zmaga Glogovec
Dmitry Glukhovsky
Johann Wolfgang Goethe
Urban Golob
Fantje z Jazbecove grape
John Green
Peter Greenaway
Bogdan Grom
družina Grubar
Karel Gržan

družina Grubar

Družina Grubar je rada na poti. V resnici je njihovo sobivanje pot, ki jih, hvala bogu, veseli. Dobro se počutijo v medsebojni družbi, ko jim je dano v četvero preživeti nekaj krogov z našim planetom na poti okrog zvezde, ki se imenuje Sonce. Skupaj potujejo, tudi če sedijo, ležijo ali spijo, saj niso naklonjeni mirovanju in lenarjenju. Svojo edinstveno dogodivščino potovanja okoli sveta so strnili v izvirni popotniški knjigi Okrog sveta do srca.

Starša sta raziskovalca. Radovedneža. Svobodnjaka, ki živita od svojih idej. Od svojega poguma in drznosti odločitve za življenje po svoji pameti. Urška (roj. v sedemdesetih) je literarna duša, novinarka in pisateljica, ki ima dar živobarvnega slikanja čustev in spoznanj na papirju. Tomaž (roj. v šestdesetih), glasbenik in TV-ustvarjalec, je racionalni senzor, občutljivček, ki odločno in uporniško stopa po poti opazovanja. In to prikazuje z gibljivo sliko.

Otroka jima brez besed in učenja sledita. Jernej (roj. 2001) je že pravi raziskovalec. Obožuje naravo in vse, kar je povezano z njo. Starše že prekaša v poznavanju rastlin, živali in delovanja narave, predvsem pa preseneča s svojo naravno inteligenco. Eliza (roj. 2008) je zgovorna deklica, ki starše preseneča s svojo odločnostjo in milino obenem.

družina Grubar
seznam del
iz medijev o avtorju

Vaša vrečka je prazna.

pogoji poslovanja klub Sanje

Lestvica najbolje prodajanih:

1. Vsi moramo biti feministi

2. 95 tez

3. Humoreske - 13 + 8 humoresk

4. #Človek

5. Nekaj zelo zelo lepega

6. Alamut

7. Žvižgači

8. Recepture za pripremanje jela u Jugoslovenskoj narodnoj armiji (eBesede)

9. Svoboda ali suženjstvo?

10. #Pravica