NakupAvtorjiNoviceDelaKontakti

knjigarna > novice > vse novice

POGLEJ V VREČKO
 
vse novice
Bodite na tekočem z najboljšo svetovno in slovensko literaturo

Vaš e-naslov:
Roald Dahl 100 let!

Hiša sanjajočih knjig - prostor navdiha sredi Ljubljane

Hiša sanjajočih knjig 
Trubarjeva 29, Ljubljana
T: 01-230 14 26
Urnik:
Od ponedeljka do petka: 08.00 - 22.00
Sobota: 09.00 - 22:00
Nedelja: 10:00 - 22:00
(prazniki - zaprto)


Založba Sanje je v začetku decembra odprla knjigarno v enem najstarejših lokalov v Ljubljani - v prenovljenih prostorih bivše vrvarne na Trubarjevin ulici v Ljubljani. Gre za eno najlepših in navdihujočih knjigarn v Sloveniji. Na 100 kvadratnih metrih ponuja:- jagodni izbor knjig v slovenskem jeziku ter manjši izbor v angleščini ter nekaterih drugih jezikih, - izbor filmov, - izbor glasbenih albumov, predvsem s področja slovenske izvenkomercialne glasbe, - literarne priponk in papirne galanterije. 
Hiša sanjajočih knjig je sodelovanju z vinarjem Marinkom Pintarjem razvila tudi novo in posebno znamko vin - UOU (po briško "vol"). Gre za vrhunska vina, ki so svoj navdih poiskala v poeziji Srečka Kosovela. Zaenkrat je na voljo sedem pesmi, sedem vin: Balada o svobodnem duhu, Pratišina, Rdeči atom, Svetli akordi klavirja, Sad spoznanja, Sonce se smeje in Eros mysticus. 

Knjigarna je v decembru odprta vsak dan do dvaindvajsete ure
Hiša sanjajočih knjig je v decembru gostovala vrsto odličnih umetnikov - sijajnih pravljičarjev, pesnikov in glasbenikov. Med drugim je imela čast gostiti pesnico, Nežo Maurer, prav na njen rojstni dan. 

Vsem ponujamo tudi možnost nakupa sijajnih novih knjig v spletni knjigarni Sanje. Poleg uspešnic kakor so trilogija V imenu države, tekaška superuspešnica Rojeni za tek, končno zbrane pesmi Franeta Milčinskega Ježka, Sončna ura, ponujamo tudi knjige v akciji, ter ekskluzivne novosti, kakor so novi veliki roman Orhana Pamuka Muzej nedolžnosti, nabriti roman Moj striček Oswald Roalda Dahla in še in še in še. 

Prisrčno vabljeni!


Založba Sanje

P.s. Če ne utegnete v Hišo sanjajočih knjig, vas vabimo, da si ogledate knjige, slikanice in albume Založbe Sanje na straneh spletne knjigarne Sanje. Koda za popust, ki vam prinese 10 % popusta ne glede na višino nakupa, se glasi: SILVESTROVO. Ugodnost lahko uveljavljate vse do izteka leta!

Vaša vrečka je prazna.

pogoji poslovanja klub Sanje

Lestvica najbolje prodajanih:

1. 95 tez

2. Humoreske - 13 + 8 humoresk

3. #Človek

4. Nekaj zelo zelo lepega

5. Recepture za pripremanje jela u Jugoslovenskoj narodnoj armiji (eBesede)

6. Žvižgači

7. Svoboda ali suženjstvo?

8. #Pravica

9. Strel v tišino

10. Pokrpajmo žive