Sanjsko pismo
Area
4.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Area

Avtor: | Založnik: Sanje

Redna cena: 4,99 €

Sanjska cena: 4,49 €*

Prihranite: 0,50 € (10%) (* velja za člane knjižnega kluba Sanje)

Od izida prvega albuma je skupina Lunn-a-park »glasbeno dozorela«, uskladila svoja glasbena pričakovanja in cilje skupine.

Vprašajte nas

CD plošča

Podrobnosti

Od izida prvega albuma je skupina Lunn-a-park »glasbeno dozorela«, uskladila svoja glasbena pričakovanja in cilje skupine. Svoj glasbeni pristop so poimenovali kar "pure rock" in ustvarili album z desetimi nadvse zanimivimi skladbami. Album je tematski z odličnimi besedili, kjer prav vsak lahko začuti delček sebe. Skladbe so si med seboj zelo različne in hkrati povezane s specifičnim glasbenim izrazom, ki je lasten samo skupini Lunn-a-park. Brez odvečnih vložkov elektronike je Area v celoti odigrana z živimi inštrumenti, je izredno poslušljiva in »mainstreamovsko« usmerjena rock plošča.


In zato hvala za krila,

Kot Ikarus sva strmoglavila.

Preblizu raja sva bila,

z višine na tla, stran od neba!

(Ikarus)

Medijski odzivi

"Najboljša slovenska nu-metal skupina ..."
- siol.net

"Zelo srčen rock."
- Zdenko Matoz, Total tedna

"Člani skupine svojim oboževalcem obljubljajo presenečnje, saj bo novi album ponujal drugačen in svež pristop k tovrstni glasbi."
- Žurnal24

"Vsako besedilo, vsaka skladba je zgodba zase, vzeta iz realnega - današnjega časa, podkrepljena z odličnimi aranžmaji, ki so občasno že kar filmski in že sami zase tvorijo sporočilnost. Skladbe so si med seboj zelo različne in hkrati povezane s specifičnim glasbenim izrazom, ki je lasten samo skupini Lunn-a-park; razpoznavni vokal pevke Apolonie, specifični zvoki Lemerjevih kitar, odlični bobnarski vložki mladega bobnarja Davida ter bas linije vsem poznanega basista Janija Haceta."
- Siol.net

"Nova plošča prinaša nekaj sprememb ... je odraz nas samih, mi smo to poimenovali pure rock, ker nismo hoteli biti nikomur podobni."
- Apolonija Šterk v oddaji Ars 360

"Album Area je zelo tematski in obogaten z zanimivimi besedili."
- Plus

"Area sledi zvoku sodobnega rocka."

- Novice

"Skladbe brez elektrike."
- Pilot (intervju)

"Naslov Area je za to ploščo seveda kot nalašč, saj beseda pomeni ozemlje, področje – skupina si je pa s tem izdelkom na slovenski sceni definitvino utrdila svojo nišo ... Area je album, ki me je zelo presenetil. Je zelo dober in nalezljiv; hitro gre v uho."
- Rockonnet

"... skladba Navigacija (srca) navdušuje poslušalce po vsej Sloveniji."
- Studio faca

"... trenutno ena vidnejših rock skupin pri nas."
- Radio Fantasy

Avtor: Lunn-a-park
Založba: Sanje
Jezik: slovenski