Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo

Fantazija ekspres pripravljena! Destinacija: Poletje domišljije

Se tudi vam kdaj pripeti, da se poletja poleg dogodivščin spominjate tudi po knjigah, ki ste jih tiste vroče dni prebirali? Nam se to venomer dogaja! Zato smo se odločili, da letošnjo poletno sezono popestrimo z uredniškim izborom knjig, ki jih za lepše poletje (in spomine nanj) enostavno morate prebrati. Za vas smo pripravili poletni uredniški izbor

Ne glede na to, ali iščete novo knjigo ali svojega starega najljubšega pisatelja ali pisateljico, so naslovi, ki so jih v poletni izbor vključili naši uredniki, navdušujoči, saj človeka prepričajo, da zdrži na robu sedeža (ali brisače) tudi v najhujši poletni pripeki.

V Fantazijo ekspres je vključenih več kot 40 izbranih knjig za poletje 2020, ki jih boste prebrali na dušek. Od pričakovanih leposlovnih naslovov, kot je Rodbina Miljenka Jergovića, do navdihujočih memoarjev s pozivom k ukrepanju, kot je Neavtorizirana avtobiografija Juliana Assangea in Prisluhni, mali človek! izjemnega Wilhelma Reicha.

Skupaj z razburljivimi novimi knjigami smo v Fantazijo ekspres vključili tudi 10 najljubših zimzelenih, ki vas bodo z gotovostjo navdušili do te mere, da jih boste v sebi nosili še dolgo po tem, ko boste že zaključili z branjem. Vključili smo vrhunske romane, kot je Amerikanka nigerijske literarne zvezde Chimamande Ngozi Adichie, literarne sopotnice, kot je Moj kitajski ženin Alme Karlin, in otroške zaklade, med njimi Jurijevo čudovito zdravilo Roalda Dahla.

Ne glede na to, katero knjigo boste izbrali, da bi se izgubili v morju domišljije – v tem poletju boste z vsakim novim obratom strani jokali, se smejali, se počutili navdihnjeno in videli svet iz povsem novih perspektiv.

Fantazija ekspres je pripravljena na odhod.
Destinacija: poletje domišljije.

Greste zraven?

Vaše Sanje

 

Dodaj odgovor

Oprostite, za objavo komentarja morate biti prijavljen.