Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo

Gozdna pravljica Lisjaček na božičnih saneh

Za lisičji rep je gozdna pravljica Lisjaček srečno prišla iz tiska in smuknila na božične sani ... Čudovita ideja za darilo pod novoletno smrečico za najmlajše, pohitite z naročilom! 🦊🌲🎀

 

Lisjaček sanja.
Sanja o času, ko je bil še tako majhen kot jabolček.
O noči, ko je z bratcem in sestricama prvič zapustil lisičino.
O veliki srni in človeškem mladiču.
in sanja o tem, kaj se je zgodilo, ko se je zapodil za vijoličnima metuljema ...

Mali Lisjaček se prekrasno zabava, na vse okoli sebe pozabi. Za kanec preveč navdušeno poleti v zrak in trdo pristane na tleh, kjer negiben obleži. V tistem hipu se mu odprejo vrata v deželo čisto posebnih sanj. V njih se sprehodi skozi svoje življenje, od rojstva igrivega lovljenja z bratci in sestricami, izkušenj izven lisičjega brloga, pridobivanja prvih lisičjih modrosti ... vse do srečanja z malim dečkom, ki zagleda Lisjačka, kako negibno leži pod sipinami.

Prisrčna, rahločutna pravljica z ilustracijami v nenavadno živih oranžno lisičjih in zelenkasto gozdnih tonih, ki pripoveduje zgodbo o nenavadnih Lisjačkovih sanjah na nitki med življenjem in smrtjo, bo očarala otroke vseh starosti.

🔔 Naročeno sanjsko knjigico lahko pridete iskat na prevzemno mesto pred Hišo sanjajočih knjig na Trubarjevo 29 v Ljubljani ali pa vam jo pošljemo po pošti.

"Pravljica, polna topline, in – za to gre zahvala briljantnim ilustracijam Marije Tolman – ena najlepših knjig tega leta."
– Trouw

"Marije Tolman in Edward van de Vende sta ustvarila privlačno knjigo, ki v svoji jasni govorici razpira mnogo plasti. Otroška literatura vrhunske kakovosti."
– Kinderboekenpraatjes.nl

"Zgodbica, ki sta jo nasnovala van de Vendel in Tolman, je na prvi pogled očarljiva pripoved o lisičjih življenjskih dogodivščinah; v globljih plasteh pa se skriva pripoved o potovanju na mejo med življenjem in smrtjo ..."
– Publisherweekly

Edward van de Vendel, Marije Tolman
LISJAČEK

Zbirka: Sanjska knjigica
Trda fina vezava, barvne ilustracije
Obseg: 45 strani
Format: 17,5 cm x 24,5 cm

Dodaj odgovor

Oprostite, za objavo komentarja morate biti prijavljen.