Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo

Sanjski rokovniki za leto 2021


Novoletni sklepi: časi so (milo rečeni) nenavadni, zato je toliko bolj pomembno, da vedno vem, kje sem, zakaj sem, kaj sanjam in kam grem. Ne bom zamujal(a), ne bom pozabljal(a), svoje misli, svoje sanje in svoje ustvarjanje bom imel(a) organizirane.

Z mislijo na zgornje  smo pri Sanjah za leto 2021 oblikovali Sanjski rokovnik, ki nam je v oporo pri snovanju pametne sedanjosti in prihodnosti. Še je čas, da izberete svojega (ali ženinega, prijateljičinega, moževega, sodelavčevega….). Rokovniki, vezani v pozlačeno spiralo, so na voljo v treh različicah – Črni mucPlešoče miške in Žareča Ptica. Avtorici naslovnic sta ilustratorki Tina Dobrajc in Nahid Kazemi, notranjost sta obogatili naši oblikovalki Vesna Messec in Tajda Pavletič, vse naštete tudi sicer podpisane pod obilico vrhunskih edicij založbe Sanje.

Rokovniki vsebujejo urnik (z možnostjo raztegnitve časa, da nikoli ne bomo pozni), lunin koledar, risbe za meditativno barvanje, bralni seznam, kuharske in druge lastne zapise z vseh vetrov, za načrtovana in naključna srečanja ter tedenske sanjske misli – misel ali verz avtorjev založbe Sanje na temo sanj.

"Oh, botrček, ko sem pa tako lepo sanjala. Da nisem bila nič več tako majhna, neopazna zvezdica, temveč da sem rasla in rasla, vse večja sem bila in vse bolj svetla, in nazadnje sem bila svetlejša kot sama zvezda Severnica! In vsi ljudje so po meni ravnali svojo pot. " – Frane Milčinski Ježek, Zvezdica Zaspanka

Vsak rokovnik obsega 156 strani v formatu 15 x 21 cm, po ceni 9,99 (za člane 8) je na voljo na spletni strani Sanje. Pošljemo ga po pošti, lahko pa ga prevzamete osebno pred Hišo sanjajočih knjig na Trubarjevi 29 v Ljubljani. Prvih 30 strani rokovnika lahko tudi prelistate.

Srečno v leto 2021 s Sanjskimi rokovniki, naj vam prinesejo zlato ravnotežje med časom za sanje in za dejanje.
Vaše Sanje

 

Dodaj odgovor

Oprostite, za objavo komentarja morate biti prijavljen.