Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Charlie Chaplin II (DVD)
2.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Charlie Chaplin II (DVD)

Založnik: A. G. Market

Redna cena: 2,99 €
Vprašajte nas

Datum izdaje: 01. 01. 2012

Nemi film
Podnapisi: slovenski
Dolžina: 146 min

Podrobnosti

Otrok (The Kid)

1921, 68 min

Revna Edna je tako uboga, da se ne more preživljati, pa tudi če bi se lahko, to zagotovo ni življenje, kakršno si želi za svojega pravkar rojenega otroka. Odloči se, da bo naredila samomor, predtem pa dojenčka pusti v limuzini v upanju, da mu bo ta zagotovila bogato in lepo življenje. Limuzino ukradejo nepridipravi in otroka pustijo pri košu za smeti, kjer ga najde potepuh Charlie, ki ga vzame k sebi v svoj skromni dom. Po  petih letih slavna in bogata operna pevka išče svojega otroka.Večerni izhod (A Night Out)

1915, 25 min

Charlie in njegov prijatelj Ben si privoščita lep večer, vendar nekoliko pretiravata s pitjem. Videti je, kot da poskušata spiti ves alkohol v mestu. Charlie je tako močno okajen, da hotelsko recepcijo zamenja za šank...Na sončni strani (Sunnyside)

1919, 33 min

Charlie od štirih popoldne do pozno ponoči dela na farmi, kjer se dokaj domiselno prehranjuje (molze kravo neposredno v svojo skodelico s kavo ali pa čaka, da bo kura znesla jajce kar v njegovo ponev). Težaško, pa vendar idilično življenje bi bilo še veliko lepše, če bi se zanj zmenila soseda Edna, čeprav ga njen oče ne mara - niti malo.Za velikim platnom (Behind the Screen)

1916, 20 min

Charlie je priden delavec v hollywoodskem studiu in nekemu dekletu pomaga do službe, čeprav njegovi sodelavci stavkajo.


Medijski odziviantikvariat: brez
Soustvarjalci: režija: Charlie Chaplin
scenarij: Charlie Chaplin
Založba: A. G. Market
ISBN: 3830023230224
Jezik: slovenski
Datum izida: 1. jan. 2012