Brezplačna dostava nad 35 €
Človek: navodila za uporabo
Človek: navodila za uporabo

Človek: navodila za uporabo

Avtor: Nara Petrovič Založnik: Sanje Jezik: slovenski

Iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča prihaja dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj.

7,99 € - 17,90 €
Redna cena: 9,99 € Sanjska cena: 0,00 € Prihranite: 9,99 € (100%) (* velja za člane Knjižne družine Sanje).

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

  Pred bralci je že četrto utelešenje knjige Človek: navodila za uporabo. Iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča prihaja dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj. To ni le knjiga, temveč terapevtski pripomoček, ki poleg čudenja nad rutinskim vsakdanom naše družbe prinaša tudi orodja za samopopravilo. A ne v obliki bližnjic, pripomočkov, diet, nasvetov, teorij in pridig, temveč z osvetlitvijo naše temeljne narave. Zato v množici priročniške literature o "zdravem načinu življenja" Človek izstopa z močjo surove resnice, ki spregovori skozi živalskost naših teles.

  Glede na diagnozo družbene bolezni, ki jo prebolevamo na plečih lastnih teles, zato pretresljiva preprostost Človeka s ponovnim rojstvom dobiva vedno večjo terapevtsko veljavo. Z malo idealizma in povsem brez cinizma si upamo trditi, da je to knjiga, ki sodi v vse vrtce, šole in na zrelostne izpite, kot priložena "navodila za uporabo" morebiti že v porodnišnice.


  Podrobnosti
  Datum izida 14. 09. 0005
  Format (mm) 154 x 135
  Obseg (št. strani) 182
  Urednik Tjaša Koprivec Vuga
  Soavtorji Prelom: David Križ
  Zbirka LUNA
  Založba Sanje
  Jezik slovenski

  Vsaka dejavnost, ki ni ustvarjalna ali igriva, je potrata človeških potencialov. Edini cilj dela je izraziti dušo in se veseliti. Če predstave in vero usmerimo k naravnim sistemom in ne pustimo medijem, da vlečejo našo pozornost k umetnim, lahko Zemlji dejansko povrnemo harmonijo rajskega vrta. Samo upati si moramo izstopiti iz kolesja …

  Nara Petrovič

  Poglej si ostala dela