Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
December Moon
15.95 EUR Zaloga: Na zalogi

December Moon

Avtor: | Založnik: Sanje

Redna cena: 15,95 €

Sanjska cena: 6,00 €*

Prihranite: 9,95 € (62%) (* velja za člane knjižnega kluba Sanje)

Slovenska operna pevka v ljubezensko-erotičnem romanu izpoveduje resnično, grenko-sladko zgodbo, ki se začne nekega zasneženega decembra, ko med bivanjem v tujini sreča svojega idola iz najstniških let, slovitega rockerja.


Vprašajte nas

Datum izdaje: 21. 10. 2010

Zbirka: SANJE / KIOSK

Obseg: 480 strani
Format: 140 x 210 mm


Podrobnosti

Slovenska operna pevka v ljubezensko-erotičnem romanu izpoveduje resnično, grenko-sladko zgodbo, ki se začne nekega zasneženega decembra, ko med bivanjem v tujini sreča svojega idola iz najstniških let, slovitega rockerja. Sprva nedolžna aferica kmalu preraste v silovito, strastno, omamno razmerje, ki svoj tihi, intimni prostor išče sredi trušča nemških in ameriških velemest.

Po več letih mučnega zadrževanja nepozabne ljubezenske zgodbe zase je avtorica romana v dogovoru z ljubimcem sprejela odločitev. Tudi majhne podrobnosti srečanj z njim, ki ga je kot rock zvezdo poznal ves svet, a je ta vez do tedaj ostajala njena skrivnost, je zapisala v roman. Zacelila je svoje rane, nam pa podarila vrtinec dražljivega branja.

Medijski odzivi

"Roman, ki pripoveduje o dveh strastnih ljubimcih brez skupne prihodnosti, o zorenju ženske in o usodnih odločitvah, nudi sproščujoče branje bolj ženskam kot moškim. Napisan v tako lepem jeziku in poln iskrenih čustev je popolna pravljica za lahko noč."
- Maja Orešnik, revija Študent

Avtor: Barbara Raue
Soustvarjalci: Redakcija: Tina Volarič
Oblikovanje ovitka: Jerneja Rodica
Prelom: Maja čuk
Založba: Sanje
ISBN: 9789616767750
Jezik: slovenski
Datum izida: 21. okt. 2010