Brezplačna dostava nad 35 €
Enciklopedija za punce
Enciklopedija za punce

Enciklopedija za punce

Avtor: Sonia Feertchak Založnik: Didakta Jezik: slovenski
Kako izbrati pravo obleko za določeno priložnost? Kako organizirati šolske in izvenšolske obveznosti? So fantje res taki bedaki, kakor se zdi na prvi pogled? Zakaj morajo starši in učitelji postavljati toliko pravil in omejitev?
Redna cena: 19,95 €

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Datum izida:29. Nov. 2023

  Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

  Razpoložljivost: Na zalogi
  SKU
  DRDIDAKTA244K

  Enciklopedija za punce je slikovit in poučen priročnik, v katerem bodo sodobne punce našle odgovore na vprašanja, povezana z odnosi, šolo, zdravjem in življenjem nasploh. Napisan je v jasnem in sodobnem jeziku, ki je mladim bralkam blizu.

  • 600 strani vsebine, ki so jo pregledali strokovnjaki (psihologi, zdravniki, pravniki ...). Knjiga je napisana v svežem, a resnem tonu in prinaša zelo dragocene informacije.
  • 330 gesel, ob geslih pa ravno toliko premišljenih in podrobnih odgovorov na vsa vprašanja, ki si jih postavljajo današnje punce v obdobju, ko zapuščajo otroštvo in odkrivajo svojo žensko plat. Kako se privaditi na svoje telo, ki se spreminja, kako vzpostavljati odnose, ki postajajo vse bolj kompleksni, kako živeti spolnost, kako biti samostojna, kako se dobro počutiti v svoji koži. Enciklopedija za punce razlaga, odkriva in opogumlja brez lažne skromnosti in tabujev: seksualne prakse, kontracepcijo, šokantne slike, odvisnosti, male užitke in velike prepovedi ...
  • Osebnostni testi
  • Poglavje o stilih oblačenja
  • Nekaj drobnarij: poučne risbe, nekaj telovadnih vaj, osnovna navodila, kako šivati, recepti za koktejle brez alkohola ...
  • Zanimive internetne povezave in koristne naslove.

  Najstnice se danes srečujejo z neverjetno svobodo, še posebej preko interneta, zaradi katere so postavljene pred vrsto odločitev. Cilj Enciklopedije za punce je, da jim v tej popolni svobodi pomaga, da si oblikujejo svojo osebnost, tako da bodo v svojem življenju lažje sprejemale dobre odločitve.  

  Enciklopedija za punce je lepo darilo - moderno oblikovana knjiga, opremljena z ilustracijami mednarodno uveljavljene ilustratorke ženskih revij Catel ter z razkošnim ovitkom.

  Podrobnosti
  Obseg (št. strani) 594
  ISBN 9789612612252
  Založba Didakta
  Jezik slovenski

  Sonia Feertchak

  Poglej si ostala dela