Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
A je to! Pat & Mat - DVD
7.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

A je to! Pat & Mat - DVD

Avtor: | Založnik: Fivia

Redna cena: 7,99 €

Nepreveč spretna Pat (v rumeni majici) in Mat (v rdeči majici) se v 21. stoletju spopadata z vsakdanjimi opravili in povsod promovirata zdrav način življenja. Žal jima tudi najbolj preprosta opravila včasih postavijo življenje na glav

NI NA ZALOGI

Vprašajte nas

Podrobnosti

Češkoslovaška risanka A je to (znana tudi pod imenom Pat & Mat) je delo Lubomírja Beneša in Vladimírja Jiráneka, prvič predvajana leta 1976. Letos Pat in Mat praznujeta svoj 40 rojstni dan. Vendar pa to ni nič takega za tako velika kalibra. Na podstrešju skladiščita škatle polne filmov (in projektor pod stopnicami) ter delita zgodbe s svojimi oboževalci. Vendar pa se, kot se pogosto dogaja, soočata s številnimi pastmi. Tokrat bosta srečala zahrbtni kaktus in suho drevo. Medtem bosta seveda »izboljšala« svoj dom z nekaj kreativnimi idejami. Le kako?

Nepreveč spretna Pat (v rumeni majici) in Mat (v rdeči majici) se v 21. stoletju spopadata z vsakdanjimi opravili in povsod promovirata zdrav način življenja. Žal jima tudi najbolj preprosta opravila včasih postavijo življenje na glavo.

Avtor: Marek Beneš
Založba: Fivia