Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
BACEK JON 8, dvd
9 EUR Zaloga: Na zalogi

BACEK JON 8, dvd

Založnik: ZKP RTV SLO

Redna cena: 9,00 €
Koliko vragolij si lahko izmisli ovca? Veliko, če je ovca v resnici bacek. Bacek Jon! Radoveden je, razigran in navihan ter vedno poln genialnih idej, brž ko kmet obrne hrbet svojemu dvorišču. Ob živahni situacijski komiki in klasični komiki brez besed v Aardmanovi vrhunski animaciji je gotovo eno – kadar je Jon v bližini, na kmetih ni nikoli več tako, kot je bilo. Tudi tokrat je izdaji priloženo osem pobarvank – razglednic.
Vprašajte nas

Risanka

DVD

sinhronizacija

Podrobnosti

TOKRATNE MEEE.....GA ZGODE IN NEZGODE:

1. Zabava v maskah
Kmet za svoj rojstni dan pripravlja zabavo v maskah. Pes Bitzer odnese vabila v nabiralnik, a jih na poti izgubi. Jon spet najde rešitev: ovce se oblečejo v domiselne kostume.

2. Kdo je kdo?
Vesoljčka preneseta mačkona in Jona na svoj leteči krožnik, kjer jima po nesreči zamenjata možgane. Nazaj na zemljo ju odvržeta v napačnih telesih!

3. Prikupni par
V Jonovo čredo pride razmršena nova ovca. Po kopanju v ovčji kopeli pa se izkaže, da je prav privlačna, in Jon se takoj do ušes zaljubi vanjo.

4. Pasja uta
Pesjak je uničen in pes Bitzer upa, da mu bo kmet kupil nov, moderen model. Ko zagleda nerodni gospodarjev poskus, da bi mu zgradil pesjak, pes spakira kovčke in odide od doma.

5. Barka
Pes Bitzer pomaga kmetu prenavljati njegovo staro barko, a takoj, ko ji obrne hrbet, ovce in pujsi prizorišče spremenijo v pustolovsko gusarsko igro.

6. Polet z balonom
Na ovčjem polju pristane zablodeli balonar. Jona in prijatelje balon na topli zrak zelo zanima in nehote poletijo proti nebu.

7. Petelinček
Petelinček je izginil in nikogar ni, da bi zbudil kmetijo. Ko Jon ugotovi, da ga je odnesla požrešna lisica, se s psom Bitzrejem odpravita na pogumno reševalno akcijo.

8. Stroga dresura
Pes Bitzer misli, da ga kmet rad zamenjal, zato mu Jon pomaga trenirati. Bitzer pa s svojo vadbo pretirava in začne voditi kmetijo z vojaško natančnostjo.

Založba: ZKP RTV SLO
ISBN: 3838898950759
Jezik: slovenski