Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Charlie Chaplin V (DVD)
2.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Charlie Chaplin V (DVD)

Založnik: A. G. Market

Redna cena: 2,99 €
Vprašajte nas

Datum izdaje: 01. 01. 2012

Nemi film
Podnapisi: slovenski
Dolžina: 71 min

Podrobnosti

Knockout (The Knockout)

1914, 25 min

Charlie Chaplin se na velikem platnu rad pretepa, sploh pa takrat, ko je nasprotnik precej večji in močnejši od njega. V tej burleski igra Charlie boksarskega sodnika, ki pa dobi več udarcev od samih boksarjev v ringu.Vagabund (The Vagabund)

1916, 20 min

To je zgodba o malem, revnem potepuhu, čustvenem violinistu, ki živi na robu preživetja in mimogrede rešuje ljudi iz nevarnih situacij, med drugim tudi neko damo, ki mu ukrade srce. Eden prvih Chaplinovih filmov, v katerem se je preizkusil kot režiser.Ženska (A Woman)

1915, 20 min

Charlie je spet v parku, kjer se mu pridruži neka družina. Mama in hčerka zaspita na klopi, oče pa se medtem igra slepe miši z neznanko. Charlijev izlet se konča tako, kot se zanj spodobi - v hipu dobi dva prijatelja in najmanj dva sovražnika. Toda to je le začetek razburljivega dne...Policija (Police)

1916, 6 min

Potepuha Charlija izpustijo iz zapora in ga že isti dan pretentajo. Njegov nekdanji sojetnik ga prepriča, da mu gre pomagat vlomit v neko hišo. Lastnica hiše ju ujame in pokliče policijo, Charlie pa se poskuša rešiti s svojim šarmom.Medijski odziviantikvariat: brez
Soustvarjalci: režija: Charlie Chaplin
scenarij: Charlie Chaplin
Založba: A. G. Market
ISBN: 3830023230255
Jezik: slovenski
Datum izida: 1. jan. 2012