Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
GOVOREČI TOM IN PRIJATELJI 1 (DVD)
12 EUR Zaloga: Na zalogi

GOVOREČI TOM IN PRIJATELJI 1 (DVD)

Založnik: RTV ZKP

Redna cena: 12,00 €
Le kdo ne pozna znamenite aplikacije Govoreči Tom (Talking Tom), ki je nasmejala ves svet in vse generacije? Zdaj se legendarni maček predstavlja v duhoviti, v slovenščino sinhronizirani seriji enajstminutnih risank. V njej boste spoznali, kakšne tegobe ima Tom s svojim studiem in kako mu pri tem pomagajo njegovi prijatelji. Animirana serija je namenjena starejšim osnovnošolcem (približno od druge triade naprej), predvsem zaradi izrazoslovja, povezanega z računalniki in studijskim delom. Tom je svojo garažo spremenil v programerski studio. Skupina prijateljev, ki si želijo postati zvezde, pa ima recept za uspeh. Tom, vodja druščine, Angelca, čudovita prihodnja zvezda, Ben, pametni znanstvenik in računalniški navdušenec, Henk, optimistični in prikupni prijatelj, obseden s televizijskimi nadaljevankami, in Žigi, nagajivi in igrivi mali sosed - seveda bodo vsi delali za isti cilj: uspeti in postati slaven!
Vprašajte nas

risanka
videoposnetek, DVD
trajanje: (82 min, 58 sek)

Podrobnosti

Čeprav se stvari nikoli ne iztečejo, kot so si zamislili, boste neustavljivo druščino zagotovo vzljubili, saj vam bodo junaki kar hitro ogreli srce in vas nasmejali do solz. Mačjo druščino so vrhunsko sinhronizirali slovenski igralci Klemen Slakonja (Tom), Nataša Barbara Gračner (Angelca), Maša Derganc (Žigi), Bojan Emeršič (Henk) in Jernej Šugman (Ben).
 Z Govorečim Tomom in prijatelji gre vedno za zelo resno zabavo. Oboroženi s tehnološko opremo, fantastičnimi idejami in smislom za humor si Govoreči Tom in njegovi prijatelji Angela, Ben, Henk in Žigi zastavijo cilj — za vsako ceno postati slavni. S Tomovo zagnanostjo in energično podporo prijateljev bodo zagotovo zvezde! Čeprav se stvari nikoli ne iztečejo, kot so si zamislili, vam bo neustavljiva druščina ogrela srca in vas nasmejala do solz.

 

Prvih osem dogodivščin:

1. Preizkusni nastop
Zaslepljen s sanjami o slavi in bogastvu, skuša Tom uspeti s svojo resničnostno oddajo. Ko izgubi že vsako upanje, se vmeša Božiček. Toma in njegove prijatelje Bena, Henka, Angelo in Žigija obdari z božičnim čudežem.
2. Molčeči Tom
Tom ne more govoriti! Zaradi velikanske denarne nagrade in Tomovega neupoštevanja zdravnikovih ukazov, stave na tekmovanju »Misliš, da znaš narediti program« še nikoli niso bile višje. A Tom dokaže, da so pri prijateljstvu dejanja zgovornejša od besed.
3. Prijazna pomoč uporabnikom
Prijatelja spoznaš v nesreči! Sprva je Tom navdušen, ker se hoče njegova nova telefonska tajnica spoprijateljiti z vsemi strankami. Ko pa s svojim izumom nista več najboljša prijatelja, mora Tom izključiti elektriko.
4. Futuratron
Tom in Ben imata zmenek z usodo. Na tehnološki konferenci vidita svoja vzornika, najboljša prijatelja in programerja, ki se prepirata. Kot bi v kristalni krogli zagledala svojo prihodnost! Sta Tom in Ben danes prijatelja, jutri pa sovražnika?
5. Odločni program
Ben naredi nov program, ki naj bi vsakomur pomagal, da postane odločen. Ko pade v napačne roke, se začne Žigijev pohod na sladkarije. Prijatelji spoznajo, da ni življenje vedno sladko, če si odločen.
6. Magnetni Ben
Tom je pravi magnet za pozornost, a tokrat se magnetne akcije loti Ben. Zmagovalec kentosijskega derbija namreč dobi vse pravice do prodajnih avtomatov v njuni soseski. Tom in Ben se združita, da bi premagala Žigijevo ekipo. Bo vabljiva ponudba za delo Bena odvrnila od tekmovanja?
7. Angelčin šal
Pravo prijateljstvo nikoli ne gre iz mode. Angela je vneta modna občudovalka, Tom pa vnet občudovalec Angele. Tom podpira Angeline sanje, da bi postala modna zvezda … a nepričakovano to postane kar sam.
8. Ben želi zmagati
Ben  je vedno v vsem najboljši: pri igricah ima najboljši rezultat, je najpametnejši od vseh ... Nenadoma pa Henkova nadarjenost za igranje Letečega Toma ogrozi Benovo naslov prvaka. Kateri od prijateljev bo na koncu ovenčan s slavo?

Založba: RTV ZKP
ISBN: 3838898951206
Jezik: slovenski