Brezplačna dostavaBrezplačna dostava nad 35 €.
Sanjsko pismo
Gospodarji senc
29.7 EUR Zaloga: Na zalogi

Gospodarji senc

Avtor: | Založnik: Ciceron

Redna cena: 29,70 €
Estulin nam v Gospodarjih senc pripoveduje, kako nas v svoji sli po popolnem nadzoru sleparijo in preusmerjajo našo pozornost, medtem pa s podtalnim delovanjem spodkopavajo naše države in naše blagostanje. Potiskajo nas iz ene krize v krizo, od enega "Hitlerja" do drugega, begajo nas, silijo nas, da se opredeljujemo za eno ali drugo stran, vsiljujejo nam vloge v tej "zgodovinski drami", ki si jih sami ne bi nikoli izbrali.
Vprašajte nas

Broširana vezava
Obseg: 404 strani
Format: 130 x 200 mm

Podrobnosti

Avtor izjemno odmevne knjige Skupina Bilderberg v novi knjigi osvetljuje globalizirani podzemni svet mamil, orožja, krvavih diamantov in umazanega denarja, v katerem se prepletajo interesi in sklepajo zavezništva mafijskih združb, najmočnejših držav in njihovih tajnih služb, terorističnih organizacij ... Ko Estulin usmeri svoje žaromete na prizorišča usodnih mednarodnih kriz, na njih nenadoma opazimo donosna afganistanska makova polja, kosovske rudnike, rusko nafto, afriške diamante … Globalna elita spletkari, nas razdvaja, vlada – in ob tem veselo služi in se zabava.

Z nastankom velikih korporacijskih medijev, ki jih iz ozadja usmerjajo vladne obveščevalne službe, smo pristali v svetu vsakodnevnih pravljic, v svetu, katerega zunanjo podobo iz laži in ponaredkov gnetejo nevidne prikazni, mi pa brez premisleka dovzetno sprejemamo, kar nam prodajajo.

Med tem pa, kot priznava eden od skrivnih Estulinovih zaupnikov iz samega osrčja mednarodne elite, nam oligarhi 'izza hrbta in za drobiž' odnašajo našo družinsko srebrnino.

Res, le kako smo se lahko znašli v tem banalnem filmu?

antikvariat: brez
Avtor: Daniel Estulin
Založba: Ciceron
ISBN: 9789616627177
Jezik: slovenski