Brezplačna dostava nad 35 €

JULIANOVA ZGODBA, Palacio R.J. (TV)

Avtor: R. J. Palacio Založnik: Ocean Jezik: slovenski Prevod: Boštjan Gorenc

Julianova zgodba prinaša nov pogled na dogodke v Beecherjevi osnovni šoli iz romana Čudo, ki jo v petem razredu začne obiskovati tudi August Pullman, fant s hudo deformacijo obraza.

Redna cena: 19,99 €

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Datum izida: 02. Aug. 2017

  Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

  Razpoložljivost: Na zalogi
  SKU
  9789619383681

  Ameriška uspešnica Čudo, prejemnica mnogih mednarodnih nagrad za kakovostno literaturo, ki je osvojila že milijone bralcev po vsem svetu, je v odličnem prevodu Boštjana Gorenca tudi pri nas ogrela srca mladostnikov in njihovih staršev, starih staršev, učiteljev, vzgojiteljev. Od izida v slovenščini novembra 2014 do danes se je uvrstila na številne sezname obveznega branja.

  Julianova zgodba zdaj prinaša nov pogled na dogodke v Beecherjevi osnovni šoli, ki jo v petem razredu začne obiskovati tudi August Pullman, fant s hudo deformacijo obraza. Zakaj je Julian do novega sošolca Augusta tako nesramenč Zakaj se ga izogiba in mu v omarici pušča listke z žaljivimi sporočilič Kako se na Julianovo obnašanje odzove vodstvo šoleč Kako pa na vse skupaj gledajo Julianovi staršič
  In kdo na koncu poskrbi za to, da Julian obžaluje svoja neprimerna dejanja in postane boljši človekč

  Avtorica R. J. Palacio (njeno pravo ime je Raquel Jaramillo) živi in dela v New Yorku. Čudo, mladinski roman o Augustu Pullmanu, njegovi izjemni družini in prijateljih, je bil njeno prvo literarno delo. Napisala ga je, ko je starejši od njenih dveh sinov končal peti razred in so bili dogodki in občutja desetletnikov v njeni glavi še sveži. Veliko gradiva za zgodbo, posamezne dogodke in dogajalno ozadje je vzela neposredno iz življenja svojega sina in njegovih sošolcev. K razmišljanju o tem, kako je živeti v koži nekoga, ki ima »nenavaden« obraz, pa jo je spodbudila mala deklica, ki so jo s sinovoma nekoč srečali pred prodajalno sladoleda.
  Podrobnosti
  Datum izida 8/2/17
  Obseg (št. strani) 104
  ISBN 9789619383681
  Prevod Boštjan Gorenc
  Založba Ocean
  Jezik slovenski

  R. J. Palacio

  Poglej si ostala dela