Brezplačna dostava nad 35 €

Karma-E-knjiga

Avtor: Sadhguru Založnik: Sanje Jezik: slovenski

Jogijevi napotki, kako si krojiti lastno usodo. Svetovno znani duhovni učitelj Sadhguru v Karmi na novo osvetli obrabljen in marsikdaj napačno razumljen pojem »karma«, ter poda ključ do sreče in razsvetljenja.

Predvidoma izide januarja 2023.

Redna cena: 16,99 €
Karma-E-knjiga
Karma-E-knjiga
Links
Datum izida: 30. May. 2024

Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

Kaj je karma? Večina ljudi razume karmo kot bilančni obračun med dobrimi in slabimi dejanji, med odlikami in grehi; kot mehanizem, ki odreja, da se ne moremo ogniti posledicam svojih dejanj. V resnici karma nima nič opraviti z nagrajevanjem in kaznovanjem. Karma preprosto pomeni delovanje: vsak je odgovoren za svoja dejanja. Ne gre za nekakšen zunanji sistem zločina in kazni, temveč za notranji cikel, ki ga porajate sami. Koliko karme si boste nabrali, je odvisno samo od vaših namer in načina, kako se odzivate na to, kar se vam dogaja. Sčasoma se je mogoče ujeti v zanko lastnih nezavednih vedenjskih vzorcev.

V Karmi vas Sadhguru znova skuša posedeti za volan in vas iz prestrašenega sopotnika preobraziti v samozavestnega voznika, ki sam riše pot svoji usodi. Če živite s polno zavestjo in se vsakega trenutka zavedate z dušo in telesom, lahko izstopite iz tega začaranega kroga. Karma je tako raziskovalno delo kot priročnik, povrne nam razumevanje, da je karma v svoji srži namenjena naši osvoboditvi in opolnomočenju, zato lahko nanjo prenehamo gledati kot na vir zapletov. S pomočjo Sadhgurujevih naukov se boste naučili, kako v svetu, polnem izzivov, živeti razumno in radostno življenje.

Podrobnosti
Format (mm) 150 x 235
Obseg (št. strani) 240
ISBN 9789612747596
Zbirka LUNA
Založba Sanje
Jezik slovenski
V SOZVEZDJU...