Brezplačna dostava nad 35 €
Kažipoti. Sonatina o odnosih in kulturi srca Kažipoti. Sonatina o odnosih in kulturi srca
Kažipoti. Sonatina o odnosih in kulturi srca

Kažipoti. Sonatina o odnosih in kulturi srca

Avtor: Ksenija Benedetti Založnik: Sanje Jezik: slovenski

Ksenija Benedetti ima nekaj, kar je izjemno dragoceno: občutek za duh časa. Je moderna in sveža, zato jo imajo rade tudi najmlajše generacije; ima občutek za to, kje živimo, kaj se nam dogaja, zaznava nove konstelacije sveta, sluti, kam gremo, če se ne bomo znali ustaviti, pogledati nase z drugih zornih kotov. Kolumne, ki so izhajale v Primorskih novicah, smo na Sanjah uglasbili tudi v knjižno obliko. Za vas igra Sonatina o odnosih in kulturi srca.

Redna cena: 24,00 € Sanjska cena: 21,55 € Prihranite: 2,45 € (10%) (* velja za člane Knjižne družine Sanje).
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
STVTUDOTV073

Ksenija Benedetti ima nekaj, kar je izjemno dragoceno: občutek za duh časa. Je moderna in sveža, zato jo imajo rade tudi najmlajše generacije; ima občutek za to, kje živimo, kaj se nam dogaja, zaznava nove konstelacije sveta, sluti, kam gremo, če se ne bomo znali ustaviti, pogledati nase z drugih zornih kotov. Kolumne, ki so izhajale v Primorskih novicah, smo na Sanjah uglasbili tudi v knjižno obliko. Za vas igra Sonatina o odnosih in kulturi srca s spremno besedo Vesne Milek.

Ksenija Benedetti je bila skoraj dve desetletji šefinja državnega protokola Republike Slovenije, edina šefinja protokola s tetovažo. Njen debi je bil obisk japonske princese Sajako, sledili so obisk kraljice Elizabete, Vladimirja Putina, predsedovanje Svetu Evropske unije leta 2008, vrh Bush-Putin, vrh EU–ZDA, srečanje 16 predsednikov srednjeevropskih držav; Vladimirja Putina je gostila trikrat, Georgea Busha dvakrat, se rokovala s papežem Frančiškom in japonskim cesarjem in zasadila seme za novi falcon pri dr. Janezu Drnovšku, zgodbe, ki jih bomo morda brali v drugi knjigi. V Kažipote je tako vpletla vse tisto, kar pozna in kar jo določa: poleg izkušenj v komunikaciji z ljudmi, omenjenih srečanj z najvišjimi predstavniki tudi ljubezen do fotografije, glasbe, poezije, umetnosti nasploh.

Knjiga je nastala v sodelovanju s Primorskimi novicami.

Podrobnosti
Sanjska cena 21,55
Prednaročilo Ne
ISBN 9789612740870
Zbirka SANJE
Založba Sanje
Jezik slovenski
Datum izida 11/27/19
Format (mm) 160 x 230
Obseg (št. strani) 700

Ksenija Benedetti

Poglej si ostala dela
V SOZVEZDJU...