Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
K**c gleda
9.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

K**c gleda

Avtor: | Založnik: Mladinska knjiga

Redna cena: 9,99 €
Naučite se odločno reči KURC GLEDA vsakomur in vsemu: tistemu, kar vas teži, kar »bi morali«, kar »se pričakuje od vas« in kar »si drugi mislijo« o vsem skupaj.
Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 184 strani

Format: 125 mm x 188 mm

Podrobnosti

Če rečete KURC GLEDA, je to kot masaža za vaš um: pomiri vas, sprosti napetosti in zavrže vse tisto, kar tako ali tako ne deluje. Ko to izrečete, se boste nemudoma počutili bolje. Nehali se boste jalovo zoperstavljati stvarem in končno naredili tako, kakor bi že ves čas radi: po zdravi pameti, po svoje. 

Naravnanost na KURC GLEDA je duhovno dejanje; nič drugega kot zahodnjaški izraz za starodavno vzhodnjaško filozofijo »plavanja s tokom«, pri kateri se odrečete 
nadzoru nad stvarmi in ob tem občutite neizmerno svobodo duha. Še več: doumeli boste, da pravzaprav nič ni tako zelo blazno pomembno. (Če sploh.) 

Metoda KURC GLEDA kot duhovna pot najvišje modrosti ne zahteva mističnega popevanja, meditiranja v zavozlanih položajih, nošenja lesenih sandal 
in prižiganja kadil. Moč te sodobne neotesanosti je idealna za vse, ki bi se radi znebili stresa in tesnobe, ki prežemata vsakdan tipičnega zahodnjaka in krojita vse njegovo življenje.

antikvariat: brez
Avtor: John C. Parkin
Založba: Mladinska knjiga
ISBN: 9789610136262
Jezik: slovenski