Brezplačna dostavaBrezplačna dostava nad 35 €.
Sanjsko pismo
Gobčko in Hopko
25.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Gobčko in Hopko

Avtor: | Založnik: Miš

Redna cena: 25,95 €

Domen ima težave v vrtcu. Bo njegovemu očku s pomočjo dveh posebnih prijateljev uspelo dečka spet spraviti v dobro voljo?

Vprašajte nas

Trda vezava

Obseg: 24 strani

Format: 195 mm x 250 mm

Podrobnosti

Domen ima težave v vrtcu. Bo njegovemu očku s pomočjo dveh posebnih prijateljev uspelo dečka spet spraviti v dobro voljo?

Žiga X Gombač, ki se je sicer uveljavil kot pisec zgodovinskih in fantazijskih mladinskih del, v zadnjem času piše tudi zanimive slikanice. Tako kot ena od njegovih prvih, Skrivnosti mladih levov, ki je v Priročniku za branje kakovostnih mladinskih knjig prejela znak za kakovost zlata hruška, se tudi knjiga Gobčko in Hopko nevsiljivo, prijazno loteva otrokovih strahov oziroma različnih drugih občutkov. Domen se v vrtcu spre s prijateljem, kar ga žalosti, a ne ve niti, kako bi o tem spregovoril z očkom, niti, kako bi situacijo rešil. Domiselnega načina, ki sinu razveže jezik in ga skoraj nezavedno pripelje tudi do (enostavne) rešitve problema, se skozi igrico domisli njegov očka. Zgodbica je napisana z velikim posluhom za najmlajše, ki jim mimogrede predaja tudi pozitivno sporočilo – z malo truda se najde rešitev za marsikatero situacijo, ki nas sprva spravi v obup in slabo voljo. Avtor pa obenem prav tako nevsiljivo poudari vlogo staršev, v tem primeru očeta, pri premišljenem in kreativnem usmerjanju svojih otrok.

antikvariat: brez
Avtor: Žiga X. Gombač
Založba: Miš
ISBN: 9789612722890
Jezik: slovenski