Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Hamurabijevi angeli
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Hamurabijevi angeli

skozi prizmo množične mobilizacije

Avtor: | Založnik: Didakta

Redna cena: 17,99 €

Hamurabijevi angeli so prvi roman finskega pisatelja Maxa Seecka, ki je ob izidu dosegel izjemen uspeh in bil na Finskem prodan v več kot 40.000 izvodih. Zanj je leta 2016 prejel tudi nagrado za najboljši prvenec na področju finskega kriminalnega romana. Pravice za knjigo so bile prodane že v več kot 40 držav.

Vprašajte nas

Datum izdaje: 30. 09. 2020

Broširana vezava
Obseg: 350 strani
Format: 200 x 130 mm

Podrobnosti

V Zagrebu izgine Jare Westerlund, ki je zaposlen na finskem veleposlaništvu. Ker preiskava hrvaške policije, razen tega, da ugotovijo, da je Jaretu nekdo grozil, ne pripelje nikamor, se finsko ministrstvo za zunanje zadeve odloči, da na Hrvaško pošlje Daniela Kusimo, nekdanjega vojaka, in Anniko Lehto z ministrstva. Kmalu se izkaže, da izbira Daniela za to nalogo ni bila naključna in da vse poti vodijo k skupini Hamurabijevih angelov - tajni enoti, ki je med vojno na Balkanu v 90. obračunala z vojnimi zločinci in ji je pripadal tudi sam.
Ko Jo Nesbø na Balkanu sreča Apokalipso zdaj: roman, poln akcije, o maščevanju, vojni, mednarodnem kriminalu in ljubezni, zaradi česar ga ne boste mogli prenehati brati.

Max Seeck je finski avtor, ki je zaslovel že s svojim prvim romanom, Hamurabijevi angeli, in zanj leta 2016 prejel tudi nagrado za najboljši prvenec med finskimi kriminalnimi romani. Delo je del trilogije z Danielom Kuismo v glavni vlogi,  avtor pa od takrat ni počival in nadaljuje s pisanjem nove kriminalne serije.

Avtor: Max Seeck
Založba: Didakta
ISBN: 9789612615550
Jezik: slovenski
Datum izida: 30. sep. 2020