Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Iskanje izgubljenega zdravja: za vse, ki bi se radi ognili belih halj, belih receptov, belih laži, bele žene in črnih misli
24.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Iskanje izgubljenega zdravja: za vse, ki bi se radi ognili belih halj, belih receptov, belih laži, bele žene in črnih misli

Avtor: | Založnik: UMco

Redna cena: 24,90 €
Iskanje izgubljenega zdravja priznanega slovenskega pisatelja, kolumnista, humorista in prevajalca Branka Gradišnika (1951), je delo v katerem se je avtor posvetil človekovim boleznim in zdravju v najširšem družbenem in v najožjem osebnem smislu. Gradišnik v svojih ugotovitvah ob znanstveno podkrepljenih dognanjih ves čas črpa iz lastnih izkušenj, ki jih neposredno prevaja v spodbudne zglede, knjiga pa je virtuozen literarni hibrid, saj se giblje med memoaristiko, esejistiko montaignevskega tipa, zdravstvenim kompendijem in čistim, prešernim humorjem.
Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 481 strani

Format: 150 mm x 210 mm

Podrobnosti

Iskanje izgubljenega zdravja priznanega slovenskega pisatelja, kolumnista, humorista in prevajalca Branka Gradišnika (1951), je delo v katerem se je avtor posvetil človekovim boleznim in zdravju v najširšem družbenem in v najožjem osebnem smislu. Gradišnik v svojih ugotovitvah ob znanstveno podkrepljenih dognanjih ves čas črpa iz lastnih izkušenj, ki jih neposredno prevaja v spodbudne zglede, knjiga pa je virtuozen literarni hibrid, saj se giblje med memoaristiko, esejistiko montaignevskega tipa, zdravstvenim kompendijem in čistim, prešernim humorjem. 

Ob koncu sedmega desetletja življenja avtor izpričuje osupljivo vitalnost ne le telesa, temveč tudi duha. Vitalnost preseva iz njegovega pisanja predvsem kot univerzalna zvedavost, duhovitost, miselna gibkost, radoživost in šegavost, ob tem pa mu je lastna prav neverjetna iskrenost, ki nima nič skupnega z modnim postavljaštvom in montažnim dosežkarstvom t. i. selfi-generacije. 

antikvariat: brez
Avtor: Branko Gradišnik
Založba: UMco
ISBN: 9789616954976
Jezik: slovenski