Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Izginuli
13.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Izginuli

Avtor: | Založnik: Hiša knjig

Redna cena: 13,99 €
Prodajna uspešnica Washington Posta, Wall Street Journala in Amazon Charts! Zasebna preiskovalka Jessica Shaw je vajena anonimnih prijav. A ko prejme fotografijo triletne deklice, ki so jo pred petindvajsetimi leti ugrabili v Los Angelesu, jo pretrese spoznanje, da je ta deklica ona sama.
Vprašajte nas

Datum izdaje: 11. 02. 2020

Broširana vezava
Obseg: 312 strani
Format: 125 x 190 mm

Podrobnosti

V želji po odgovorih se odpravi v mračne predele LA-ja. Ko izve, da so njeno biološko mamo umorili tisto noč, ko so njo ugrabili, se Jessica odloči, da bo prišla primeru, na katerega je policija pozabila, do dna. Medtem se Jason Pryce, kriminalist LAPD, znajde sredi burne preiskave umorjene študentke, ki se je preživljala kot prostitutka. Jason in Jessica se srečata po naključju, vendar ona kmalu ugotovi, da Pryce nekaj skriva – nekaj o preteklosti njenega očeta in o smrti njene mame.

Da bi razrešila primer materinega umora in lastnega izginotja, mora globoko v preteklost po davno zakopane skrivnosti. Toda bolj ko prodira v globine sveta izginulih in bolj ko se bliža resnici, bolj jo ovija tesnoba in vse težje diha.

Avtor: Lisa Gray
Založba: Hiša knjig
ISBN: 9789617076264
Jezik: slovenski
Datum izida: 11. feb. 2020