Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Izničenje faktorja karme
25 EUR Zaloga: Na zalogi

Izničenje faktorja karme

2. izdaja

Avtor: | Založnik: Chiara B.

Redna cena: 25,00 €

Izničenje faktorja karme je knjiga, ki stoji na ramenih svojih predhodnic, zroč daleč stran, čez horizont in v njenim predhodnicam nedosegljivo daljavo. Kar boste prebrali, bo bržkone nasprotovalo prevladujočim duhovnim predpostavkam. Vaša prepričanja lahko celo obrne na glavo ali vam vcepi dvom v duhovno in drugo do sedaj osvojeno znanje.

Knjiga Izničenje faktorja karme predstavlja faktor karme kot glavni vzrok življenja v ujetništvu. Ujeti smo v vzročne zanke in tako izvajamo umske, čustvene in duhovne programe. Ko vzorčne zanke popustijo, se stopnja naše svobode poveča. Ko izginejo, je življenje povsem svobodno.

Vprašajte nas

Broširana vezava
Obseg: 380 strani

Podrobnosti

Preberite:

    kaj so »uvidi« in kdaj se pojavljajo
    kaj je razlika med svobodo in izbiro
    kaj je razlika med človeškim stanjem, duhovno zrelostjo in absolutno svobodo
    kaj so karmične zanke in njihove programske kode
    kaj so »osvobajajoče izkušnje« in kako jih doseči
    kaj je maya in kako deluje
    kaj so »ključna« vprašanja
    kaj je razločevalna moč uma (viveka) in kakšno vlogo ima v dekonstrukciji iluzijeAli morda čutite, da vam je dovolj hoje po začaranih stopnicah, ki ne peljejo nikamor?
Odgovor na to vprašanje boste morali najti sami. Kakršenkoli v tem trenutku že bo, pa je avtor glede nečesa prepričan: absolutna svoboda je usoda vsakega od vas. Lahko se dolgo upirate, vendar se boste na koncu znašli na njenem pragu.

Preberite to knjigo, četudi v tem trenutku na čutite neke pretirane potrebe po osvoboditvi, ker se bo nekoč, morda že v bližnji prihodnosti, zgodilo to: »Prišel bo čas, ko se boste skrajno utrudili od vsega pretvarjanja, bežanja, padanja in vstajanja. Vaš svet bo prekrila čudna senca in ne glede na to, kaj boste storili, vas bodo preganjale boleče besede: "Ni res. Ni res. Ni res." Ko se to zgodi, boste pripravljeni. Dekonstruirali boste iluzijo, a ne zato, ker si to želite, ampak zato, ker morate. Na pragu razsvetljenja ne boste imeli več izbire. Vi boste izginili in ostala bo samo svoboda. «

Avtor: Adrian Predrag Kezele
Založba: Chiara B.
ISBN: 9789617060263
Jezik: slovenski