Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Kaj pa vidva čakata?
18.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Kaj pa vidva čakata?

Avtor: | Založnik: UMco

Redna cena: 18,90 €
Zgodba para, ki ga odločitev za otroka vodi od uradne preko alternativne medicine vse do osebnostne preobrazbe.
Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 254 strani

Format: 150 mm x 210 mm

Podrobnosti

Avtorica nas v iskrivem osebno izpovednem prvencu zapelje po čustvenem toboganu, ki se vije od trenutka, ko se par odloči za otroka, kar za seboj seveda potegne nepredvidljive posledice, do neskončnega iskanja rešitev, saj zaželene nosečnosti kar ni in ni. Par na tej poti ne izgubi upanja, temveč stvari vzame v svoje roke. Podata se k mojstru uradne medicine, potem pa, v nadaljevanju, preizkusita tudi razne druge, bolj alternativne možnosti, vse z namenom, da bi naposled le dobila otroka. Ko doživljata vzpone in padce, ko upanju sledijo poraz za porazom, začnejo padati tudi maske. Vse bolj se razkriva globina njunega odnosa in spoznanje, da otrok ni projekt, temveč čudež. 
Iskrena knjiga, ki seže do srca! 


»Že desetletja se vsak dan srečujem s pari, ki imajo težave pri zanositvi. Številnim izmed njih tudi sam zastavim vprašanje: ‘Kaj pa vidva čakata?!’ Suzana Zagorc v knjigi z istim naslovom predstavi svojo izkušnjo njunega prizadevanja za zanositev. Ta bo v pomoč mnogim parom, ki se tudi sami soočajo s podobnimi težavami. V njej pa občuteno, brez olepševanja in s številnimi podrobnostmi odstira tančice z dogajanja na tej poti tudi vsem drugim, ki ravno s tem vprašanjem naslavljajo mnoge pare. Knjiga Kaj pa vidva čakata?! je pomembna pridobitev za naš prostor, saj tovrstne literature, ki bi opisovala celotno izkušnjo skozi oči, telo in dušo sodobne mlade ženske, v slovenščini do sedaj še nismo imeli.« 

– primarij mag. Primož Reš, dr. med., specialist ginekologije in porodništva 


SUZANA ZAGORC je magistra komunikologije, ki vsaj tako spretno kot svinčnik vrti tudi kuhalnico. Nekdaj je bila strastna raziskovalka zdravega življenja, sedaj pa je predvsem zagovornica uporabe lastne pameti. Enako dobro se znajde tako v visokih petah in poslovnem kostimu, kot bosa pri stoji na glavi ali z nogami trdno na tleh pri obrezovanju vinske trte. V sebi nosi vse plasti ženskosti, od čiste svetnice do prave čarovnice. 

Neskončno je hvaležna za vse, kar ji daje življenje, a mostov ne ohranja za vsako ceno. Ko jih je treba podreti, gre naprej in se ne ozira nazaj. 

In ko je vržena v vodo, plava. Čeprav veliko raje pleše. 

Čistokrvna? 

Nikoli! 

Polnokrvna? 

Vedno! 

Avtor: Suzana Zagorc
Založba: UMco
ISBN: 9789616954396
Jezik: slovenski