Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Kdaj, znanstvene skrivnosti natančne izbire pravega trenutka
24.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Kdaj, znanstvene skrivnosti natančne izbire pravega trenutka

Znanstvene skrivnosti natančne izbire pravega trenutka

Avtor: | Založnik: UMco

Redna cena: 24,90 €
Zakaj lahko specifičen razpored odmorov zelo pripomore k rezultatom učencev na testih? Kako in zakaj lahko zablesti povprečna oseba? Kako lahko zaključki sestankov pripomorejo k zvišanju motivacije? In, seveda; ali lahko čas postane naš prijatelj, namesto da je naš stalni nasprotnik? Fascinantna, napeta in tudi praktično uporabna knjiga o odločanju v pravem trenutku, prinaša veliko idej in trajnih nasvetov, ki bodo spremenili vaš pogled na preteklost, sedanjost in prihodnost.
Vprašajte nas

Broširana vezava
Obseg: 323 strani
Format: 210 x 150 mm

Podrobnosti

Vsi se soočamo z neskončnim nizom odločitev v času. Kdaj zamenjati službo? Kdaj se poročiti? Kdaj sporočiti slabe novice? Večino teh odločitev sprejemamo intuitivno ter na podlagi raznih namigov in ugibanj. V knjigi Kdaj pa nas svetovno znani avtor Daniel H. Pink nadrobno pouči, da večina tovrstnega odločanja vsebuje napačen pristop.

Vsi mislimo, da je pravi trenutek ključen pri naših odločit­vah, njegova izbira pa celo neke vrste umetnost. Pink trdi drugače: odločanje v pravem trenutku je v resnici znanost. S primeri iz psihologije in biologije, z raziskavami s področja nevroznanosti in ekonomije, nam avtor v knjigi Kdaj razkrije, kako pristopiti k življenju in delu v smislu izbire pravega trenutka.

antikvariat: brez
Avtor: Daniel H. Pink
Založba: UMco
ISBN: 9789617050301
Jezik: slovenski