Brezplačna dostavaBrezplačna dostava nad 35 €.
Sanjsko pismo
Vesoljska uganka 1. del
24 EUR Zaloga: Na zalogi

Vesoljska uganka 1. del

Avtor: | Založnik: Primus

Redna cena: 24,00 €

Nik in Peter sta navihana štirinajstletnika, sošolca in najboljša prijatelja. Njuna ponedeljkova rutina se hitro obrne na glavo, ko na šolskem izletu naletita na čuden stvor. Odneseta ga domov in na Petrovem vrtu se nenadoma izriše žitni krog, utihne okoliški zvok, vsi kovinski predmeti se premaknejo, od nekod se nenadoma pojavi drobna vesoljčica Aurora …

Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 204 strani

Format: 140 mm x 220 mm

Podrobnosti

Nik in Peter sta navihana štirinajstletnika, sošolca in najboljša prijatelja. Njuna ponedeljkova rutina se hitro obrne na glavo, ko na šolskem izletu naletita na čuden stvor. Odneseta ga domov in na Petrovem vrtu se nenadoma izriše žitni krog, utihne okoliški zvok, vsi kovinski predmeti se premaknejo, od nekod se nenadoma pojavi drobna vesoljčica Aurora … V neverjetni razlagi jima nakaže, da je eden od njiju zelo poseben – poln najbolj mogočne vesoljske energije, ki jo premore le peščica živih bitij v vesolju. In ta lahko pomaga pri reševanju Vesoljske uganke.

Maja Lavrič se je že od otroških let navduševala nad astronomijo in astrofiziko. Karierna pot jo je zanesla v finančne vode. Svoj presežek kreativne energije je pogosto izražala v oblikovalskem in umetniškem ustvarjanju, zato najbrž ni naključje, da se ji je kar nekaj let v glavi sestavljala znanstvenofantastična pustolovska zgodba. Glavni junaki so ji trkali na čelo, dokler jim nekega dne ni popustila in jih pokazala svetu. Skozi kreativno zgodbo je povezala znanstvena dejstva in svet, ki ga bo – kdo ve – znanost morda nekoč šele odkrila.

Avtor: Maja Lavrič
Založba: Primus
ISBN: 9789617033700
Jezik: slovenski