Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Moj boj 2
18.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Moj boj 2

Avtor: | Založnik: Mladinska knjiga

Redna cena: 18,99 €
V drugi knjigi se Karl Ove preseli iz Norveške v Stockholm, kjer spozna ljubezen svojega življenja in postane oče. Bere. Poskuša pisati. Na dolgih sprehodih z vozičkom ima veliko časa za premišljevanje o marsičem. Boleče odkrito, provokativno, a tudi inteligentno, strastno in življenja polno pisanje!
Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 720 strani

Format: 125 mm x 188 mm

Podrobnosti

Norveški pisatelj Karl Ove Knausgard (1968) je v šestih knjigah pod skupnim naslovom Moj boj brez zadržkov in do najmanjših podrobnosti povzel svoj »boj« – življenje, ki ga je izkusil in (pre)živel. 

Knjige so že z zloglasnim naslovom vzbudile pozornost, še bolj nezaslišano pa se zdi dejstvo, da je Knausgardovo radikalno soočenje z intimo dobesedno zasvojilo najprej norveško in kmalu zatem še globalno publiko. Boleče odkrito, provokativno, a tudi inteligentno, strastno in življenja polno pisanje! 

V drugi knjigi se Karl Ove preseli iz Norveške v Stockholm, kjer spozna ljubezen svojega življenja in postane oče. Bere. Poskuša pisati. Na dolgih sprehodih z vozičkom ima veliko časa za premišljevanje o marsičem.

Avtor: Karl Ove Knausgard
Založba: Mladinska knjiga
ISBN: 9789610140184
Jezik: slovenski