Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Predpričevanje
26.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Predpričevanje

Avtor: | Založnik: UMco

Redna cena: 26,90 €

Nova knjiga avtorja uspešnice Vplivanje

Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 477 strani

Format: 150 mm x 210 mm

Podrobnosti

Nova knjiga avtorja uspešnice Vplivanje

Ko pride do prepričevanja, se vse skupaj začne, še preden začnete govoriti.

Vsvoji globalni in sedaj že klasični uspešnici Vplivanje, prevedeni tudi v slovenščino, je profesor Robert Cialdini preoblikoval način, na katerega se je razmišljalo o veščini prepričevanja. Sedaj pa Cialdini s knjigo Predpričevanje ponuja nov pogled na veščino vplivanja, ki je pravo razodetje: ne gre samo za to, kaj in kako rečemo s končnim namenom vplivanja, temveč so pomembni tudi tisti trenutki, preden začnemo govoriti. 


To je svet predpričevanja, celovitega nabora vnaprej pripravljenih aktivnosti, kjer lahko subtilno spremenjene vsakdanje pogovorne fraze, na videz nepomembni vizualni znaki ter na prvi pogled nepomembna izbira lokacije srečanja pripravijo ljudi do tega, da rečejo »da«, še preden sploh dobijo vprašanje. To je svet, kjer na začetku zastavljeno pravo vprašanje povzroči razkritje obilja informacij, ki pozornemu opazovalcu seveda ne uidejo, kjer na spletni nakup vplivajo podobe v ozadju, ki so povsem nepovezane s prodajanimi izdelki, in kjer na izpitne rezultate vpliva postavitev učilnice. In, seveda, kot razkriva mojster Cialdini, to je svet, v katerem se lahko izmojstrite za vse te dejavnosti.

Če razumete orodja predpričevanja, boste bolje pripravljeni na to, da zmagate v debatah, lažje boste dobili podporo za svoje ideje ali predstavili svoj projekt – bolje vam bo šlo celo to, da prepričate samega sebe in naredite nekaj, kar se vam zdi (pre)težko. Delo, ki temelji na najnovejših znanstvenih študijah o prepričevanju in vplivanju, vsebuje fascinantne študije primerov, tako da je Predpričevanje knjiga, ki je po eni strani vseskozi strokovno utemeljena, po drugi strani pa prinaša navdušujoč pregled nenavadnega delovanja človeškega uma. Poleg tega pa je Predpričevanje tudi izjemen praktični vodnik, ki lahko izboljša in okrepi vaše sposobnosti vplivanja.

antikvariat: brez
Avtor: Robert B. Cialdini
Založba: UMco
ISBN: 9789617050066
Jezik: slovenski