Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Stripburger 71
3.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Stripburger 71

Založnik: Forum Ljubljana

Redna cena: 3,50 €

V 71. številki revije Stripburger napadamo sveža žarišča in brsteče stripovske scene, odkrivamo tako nove avtorje kot že poznana imena ter vam predstavljamo obsežno bero raznolikih kratkih stripov s pisano sredico, od katere tokrat kar cedi! Široko mednarodno zasedbo, znotraj katere je tokrat najštevilčnejše pisano francosko moštvo, so okrepili tudi stripi redkih, a kakovostnih domačih striparjev, med prvo in zadnjo platnico pa smo, kot je že v navadi, dodali še dva izčrpna intervjuja: pogovarjali smo se z domačim strip avtorjem in iniciatorjem Izarjem Lunačkom in nemškim ustvarjalcem Atakom, ki je tudi avtor tokratne barvite naslovnice.

Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 96 strani

Format: 210 mm x 297 mm

Podrobnosti

V 71. številki revije Stripburger napadamo sveža žarišča in brsteče stripovske scene, odkrivamo tako nove avtorje kot že poznana imena ter vam predstavljamo obsežno bero raznolikih kratkih stripov s pisano sredico, od katere tokrat kar cedi! Široko mednarodno zasedbo, znotraj katere je tokrat najštevilčnejše pisano francosko moštvo, so okrepili tudi stripi redkih, a kakovostnih domačih striparjev, med prvo in zadnjo platnico pa smo, kot je že v navadi, dodali še dva izčrpna intervjuja: pogovarjali smo se z domačim strip avtorjem in iniciatorjem Izarjem Lunačkom in nemškim ustvarjalcem Atakom, ki je tudi avtor tokratne barvite naslovnice. Ne umanjkajo niti obvezne recenzije domačih stripovskih izdaj in mednarodnih poslastic ter seveda novost vse od lanskoletne jubilejne cifre: poster – tokrat celo v barvah! Pričakujte veliko in dobili boste še več!

Letošnja prva številka revije bo luč širnega sveta premierno ugledala v četrtek, 31. maja na 18. mednarodnem salonu stripa v nemškem Erlangnu, kjer se ekipa Stripburgerja predstavlja s stojnico in pogovorom o četrt stoletja stripovskega udejstvovanja doma in na tujem!

Stripburger ni od muh,  takisto naši bralci.

antikvariat: brez
Založba: Forum Ljubljana
Jezik: slovenski