Brezplačna dostavaBrezplačna dostava nad 35 €.
Sanjsko pismo
Imenovali so jo dvoje src
13.77 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Imenovali so jo dvoje src

Avtor: | Založnik: Eno

Redna cena: 13,77 €
Pripoved o duhovni odiseji Američanke, ki je leta 1993 živela s plemenom aboridžinov v avstralski divjini in spoznala njihov odnos do narave in življenja.
Vprašajte nas

Broširana vezava
Obseg: 204 strani
Format: 130 x 200 mm

Podrobnosti

Imenovali so jo Dvoje src je izjemno zanimiva leposlovna pripoved o duhovni odiseji Američanke v Avstraliji, zgodba o pogumni ženski, ki je potovala z avstralskimi domorodci in spoznala čudovite skrivnosti in modrost zelo starega plemena: kako navezati stik z naravo in kako zaupati in verovati svojemu notranjemu vedenju in vodstvu. Predaja enkratno, pravočasno in pomembno sporočilo vsemu človeštvu: Če se bomo naučili spoštovati vsa živa bitja in živeli v sozvočju z zemljo, lahko rešimo svet pred uničenjem.

Odlomek

Zrla sem za skupino, ki se je oddaljevala in se manjšala. Nisem imela časa za metodo tehtanja prednosti in slabosti. Dlje ko sem stala in razmišljala, kaj naj storim, bolj so se oddaljevali. Besede, ki sem ji izrekla, so se mi vrezale v možgane kot v zloščen lesen mozaik. "V redu, Bog. Vem, da je tvoj smisel za humor nekaj posebnega, a tega prav zares ne razumem." Z občutki, ki so hitro prehajali od strahu do osuplosti, nejevere in skrajne otrplosti, sem stopila za plemenom domorodcev, ki se imenujejo Resnično ljudstvo.

Avtor: Marlo Morgan
Založba: Eno
ISBN: 9789616943550
Jezik: slovenski