Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Vodstvo boginj (knjižica + karte)
19.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Vodstvo boginj (knjižica + karte)

Avtor: | Založnik: Iskanja

Redna cena: 19,90 €

Boginje so močna in ljubeča angelska bitja, ki vam želijo pomagati na vseh področjih življenja. V kompletu je 44 orakeljskih kart in knjižica z navodili ter razširjenimi opisi kart. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen bralec kart, moški ali ženska, boste ugotovili, da delo z boginjami v vaše življenje prinaša božansko čarobnost.

Vprašajte nas

Trda vezava

Obseg: knjižica + 44 kart

Format: 105 mm x 140 mm

Podrobnosti

Z delom z boginjami zdravite in dajete moč svoji notranji ženski modrosti - ta je prisotna v vsakem moškem in vsaki ženski. Naj se boginje prebudijo in prinesejo na svet žensko energijo uravnoteženja, moči intuicije in negovanja. Boginje so starodaven vidik duhovnosti in religij, ki združujejo žensko naravo Stvarnika. So močna in ljubeča angelska bitja, ki vam želijo pomagati.
 
Vodstvo boginj orakeljske karte vam bodo pomagale dobiti točen vpogled zase in za druge. Orakeljske karte so starodavno, skozi čas preizkušeno orodje, ki vam dovoljuje videti v prihodnost. Temeljijo na zakonu magnetne privlačnosti, po katerem pritegnejo trenutne misli in prepričanja neke osebe. Omogočajo vpogled, v katero smer bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja.
 
Ni potrebno, da ste posebej izšolani ali nadarjeni, da prikličete boginje na pomoč ali za zdravljenje. Pridejo k vsakomur, ki jih iskreno pokliče. Na zahodu je Marija, Mati božja nedvomno največja boginja, ta komplet pa vas bo seznanil tudi z boginjami iz drugih religij in kultur (grške, rimske, majevske, keltske, afriške, krščanske, tibetanske in budistične tradicije).
 
Naj vas boginje presenetijo s svojo bližino ter kreativnostjo in kmalu boste začutili in uživali njihovo ljubečo prisotnost.

antikvariat: brez
Avtor: Doreen Virtue
Založba: Iskanja
ISBN: 9789616058490
Jezik: slovenski