Brezplačna dostava nad 35 €
Laž o artrozi; Roland Liebscher-Bracht
Laž o artrozi; Roland Liebscher-Bracht

Laž o artrozi; Roland Liebscher-Bracht

Avtor: Roland Liebscher-Bracht, dr.med. Petra Bracht Založnik: Zavod Artrosana Jezik: slovenski Prevod: Mojca Zelenko
Priročnik Laž o artrozi je njuno temeljno delo, ki vam ponuja nov in preverjen vpogled v nastanek artroze in bolečin, obenem pa vam natančno popiše ukrepe, s katerimi si lahko velika večina z artrozo prizadetih oseb povrne gibljivost in odpravi bolečine. Napisan je bil z namenom, da pokaže ljudem, kako si lahko sami in na naraven način pomagajo pri odpravi bolečin brez zdravil, operacij in odvisnosti od terapevtov.
Redna cena: 23,90 €
Datum izida:10. Dec. 2023

Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
DRARTROSANA01

Knjiga Laž o artrozi, ki sta jo spisala Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht, je revolucionarna. Zakaj?


Zato, ker prinaša najnovejše ugotovitve in spoznanja, ki so plod raziskovanja, razvoja in preverjanja načinov za odrešitev bolečin pacientov, ki so predtem preizkusili že vse konvencionalne medicinske postopke, a z njimi niso uspeli rešiti problema artroze in bolečin. Tandem Liebscher&Bracht se že več kot tri desetletja posveča raziskovanju človekovega gibanja, vzrokom za nastajanje bolečin in težav s sklepi ter vlogi prehrane za zdrave sklepe.
Roland, mojster azijskih borilnih veščin in strojni inženir, ki je želel priti do dna vprašanju, zakaj imajo ljudje težave s sklepi, in Petra, zdravnica in naturopatinja z lastno uspešno medicinsko prakso ter raziskovalka prehrane in njenega vpliva na zdravje in bolezni pacientov, sta združila spoznanja in ugotovitve iz njunih raziskav in jih obelodanila v številnih knjigah Knjiga Laž o artrozi je dragocena, ker vam bo dala povsem nov pogled na bolečine in obrabo hrustanca v sklepih. Ta nov pogled vam bo pomagal odstreti mnoge nejasnosti o bolečih sklepih in nastanku artroze oziroma obrabe hrustanca. Nova spoznanja vam bodo pomagala razumeti, zakaj so vaši sklepi oboleli. Najpomembnejše pa je: ta knjiga o artrozi je priročnik za samopomoč. V njej boste dobili jasna navodila, kako si lahko sami pomagate. Dala vam bo motivacijo, da pogumno stopite na pot, ki vas bo popeljala v svobodo brez bolečin in lahko si boste povrnili gibljivost sklepov.


Kdor ima znanje, ta lahko ukrepa.
Avtorja Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht nas spodbujata in nam pravita: »Polna gibljivost in stanje brez bolečin v visoki starosti mora biti pravilo, ne izjema!« Priročnik Laž o artrozi je njuno temeljno delo, ki vam ponuja nov in preverjen vpogled v nastanek artroze in bolečin, obenem pa vam natančno popiše ukrepe, s katerimi si lahko velika večina z artrozo prizadetih oseb povrne gibljivost in odpravi bolečine. Napisan je bil z namenom, da pokaže ljudem, kako si lahko sami in na naraven način pomagajo pri odpravi bolečin brez zdravil, operacij in odvisnosti od terapevtov.


V knjigi Laž o artrozi boste našli logične razlage za nastanek bolečin in artroze ter natančne opise in fotografije razteznih vaj in fascijalne masaže za vsako vrsto artroze posebej. Po vrsti in podrobno obravnava naslednje artroze in spremljajoče bolečine:

artroza čeljustnega sklepa,
spondylartroza:
- vratne hrbtenica,
- prsne hrbtenice in
- ledvenega dela hrbtenice,
artroza sakroilialnega (križnično-črevničnega) sklepa
artroza ramenskega sklepa – omartroza
artroza komolca – kubitalna artroza,
artroza zapestnega sklepa – radiokarpalna artroza,
artroza sklepa palca na roki,

artroza srednjega in zadnjega prstnega sklepa na roki – Bouchard in Heberden artroza
obrabljen hrustanec v kolkih – koksartroza,,
oboleli sklepi in tkiva v kolenih – gonartroza,
gleženj in
palec na nogi – Hallux rigidus.

V Nemčiji je knjiga Die Arthrose Lüge (Laž o artrozi) velika uspešnica in je doživela že 10 ponatisov.

Poleg obširne razlage o vzrokih za nastanek bolečin in artroze vsebuje knjiga tudi natančna navodila za izvedbo razteznih vaj in fascijalne masaže s pomočjo besedilnih opisov in barvnih fotografij za 14 glavnih sklepov od čeljustnega do  sklepov hrbtenice in okončin vse do artroze palca na nogi.

Podrobnosti
Format (mm) 148 x 210
Obseg (št. strani) 288
Prevod Mojca Zelenko
ISBN 9789610704263
Založba Zavod Artrosana
Jezik slovenski

Roland Liebscher-Bracht

Poglej si ostala dela

dr.med. Petra Bracht

Poglej si ostala dela