Brezplačna dostava nad 35 €

Mesija s peščenega planeta-E-knjiga

Avtor: Frank Herbert Založnik: Sanje Jezik: slovenski Prevod: Matjaž Juričak

Nadaljevanje kultnega znastvenofantastičnega romana Peščeni planet. Mesija s peščenega planeta velja za najkontroverznejši del sage o Sipini. Pronicljiva pripoved o moči, korupciji in (zlo)rabi oblasti bralcev ne pušča ravnodušnih in meče novo luč na dogodke iz prve knjige. Knjiga izide predvidoma novembra 2019.

Redna cena: 13,99 € Sanjska cena: 10,99 € Prihranite: 3,00 € (21%) (* velja za člane Knjižne družine Sanje).
Mesija s peščenega planeta-E-knjiga
Mesija s peščenega planeta-E-knjiga
Links

Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

Drugi del iz ciklusa romanov o Sipini, peščenem planetu.

Dvanajst let po prevzemu imperialnega prestola Paul Atreides uživa božanski status med svojimi Fremeni. A zmaga nad rodbinama Harkonnen in Corrino ima daljnosežnejše in globlje posledice, na katere ni bil pripravljen. V krvavem džihadu fremenskih hord, ki pustošijo po vesolju, je ugasnilo milijarde življenj, Paul pa ne more storiti ničesar, da bi morijo ustavil, če ne želi omajati prihodnosti svoje rodbine. In medtem, ko se mladi imperator skuša izviti iz klobčiča zloveščih prerokb, ki ga hromijo, nekdanji zavezniki skupaj s starimi sovražniki kujejo zaroto zoper Paula in njegovo družino; zaroto, ki bo obudila duhove preteklosti in Paula postavila pred najtežjo izbiro v življenju. 

Mesija s peščenega planeta velja za najkontroverznejši del sage o Sipini. Pronicljiva pripoved o moči, korupciji in (zlo)rabi oblasti bralcev ne pušča ravnodušnih in meče novo luč na dogodke iz prve knjige.

Podrobnosti
Datum izida Invalid date
Sanjska cena 10,99
Format (mm) 150 x 235
Obseg (št. strani) 248
Prevod Matjaž Juričak
Zbirka SANJE roman
Založba Sanje
Jezik slovenski

Frank Herbert

Poglej si ostala dela
V SOZVEZDJU...