Brezplačna dostava nad 35 €
Mit o demenci Mit o demenci MISEL: Vernon Coleman, Mit o demenci MISEL: Vernon Coleman, Mit o demenci. Medicinske revije so skorumpirane in zavajajo MISEL: Vernon Coleman, Mit o demenci. Anamneza Antoinette Coleman
Mit o demenci

Mit o demenci

Avtor: Vernon Coleman Založnik: Sanje Jezik: slovenski Prevod: Aleksander Urbančič
Knjiga, ki jo imate v rokah, naj služi kot opomnik, da ni vsaka demenca kar samodejno Alzheimerjeva bolezen, ki ni ozdravljiva, ampak da je zelo možno kakšno drugo obolenje, ki ga je možno uspešno in hitro pozdraviti. In s tem povrniti življenje in radost nekomu, ki bi bil sicer obsojen na pogubo.
12,95 € - 23,95 €
Redna cena: 12,95 € Sanjska cena: 0,00 € Prihranite: 12,95 € (100%) (* velja za člane Knjižne družine Sanje).

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

  Dr. sci. Vernon Coleman, dr. med. je avtor več kot 100 knjig. Ko se človek seznani z dosežki dr. Vernona Colemana, pomisli, da ga cenijo povsod po svetu in se dejavno odzovejo na probleme, ki jih izpostavlja dokumentirano, kritično in neredko celo hudomušno. Kljub izjemni hvali, ki je je bil desetletja deležen s strani vodilnih svetovnih medijev, ga v zadnjih nekaj letih, predvsem pa od pojava medicine 2.0, torej sprege medicine in politike za namene zatiranja in uničevanja sveta in ignoriranja znanosti, ki se je udejanila v obdobju pandemije kovida, proglašajo za odpadnika, enfant terrible našega časa.


  Iz spremne besede prevajalca:

  "Ko se človek seznani z dosežki dr. Vernona Colemana, pomisli, da ga cenijo povsod po svetu in se dejavno odzovejo na probleme, ki jih izpostavlja dokumentirano, kritično in neredko celo hudomušno. Kljub izjemni hvali, ki je je bil desetletja deležen s strani vodilnih svetovnih medijev, ga v zadnjih nekaj letih, predvsem pa od pojava medicine 2.0, torej sprege medicine in politike za namene zatiranja in uničevanja sveta in ignoriranja znanosti, ki se je udejanila v obdobju pandemije kovida, proglašajo za odpadnika, enfant terrible našega časa. Tako so mu izbrisali YouTube račun in Facebook račun, njegovih prispevkov ne objavljajo več niti tisti, ki so jih objavljali desetletja. A on kljub temu brez prestanka vztrajno deluje in razmišljujoče bralce in gledalce opozarja na najbolj pereče probleme našega časa. Knjiga, ki jo imate v rokah, naj služi kot opomnik, da ni vsaka demenca kar samodejno Alzheimerjeva bolezen, ki ni ozdravljiva, ampak da lahko gre za kakšno drugo obolenje, ki ga je možno uspešno in hitro pozdraviti. In s tem povrniti življenje in radost nekomu, ki bi bil sicer obsojen na pogubo"
  - Aleksander Urbančič, prevajalec

  Medijski odzivi

  »Dr. Vernon Coleman je eden najbolj prosvetljenih, vztrajnih in razumnih zdravstvenih svetovalcev.«
  - The Observer
  »Najostrejši um medicinskega žurnalizma.«
  - Daily Star
  »Verjetno najbolj znan zdravstveni avtor današnjega sveta.«
  - The Therapist

  "Vodilni britanski aktivist za zdravstveno varstvo!"
  - The Sun

  "Kralj medijskih zdravnikov."
  - The Independent

  "Morda najbriljantnejši človek današnjega časa."
  - Irish Times

  "Zdravnik, ki si upa povedati svoje mnenje."
  - Oxford Mail

  "... razmišljujoč človek ga ne more ignorirati. Zato je zadnjih 20 let vodilni svetovni zagovornik človekovih in živalskih pravic, povezanih z zdravjem. Naj bo še dolgo med nami."
  - The Ecologist

  "Superzvezda."
  - Independent on Sunday

  Podrobnosti
  Format (mm) 125 x 198
  Obseg (št. strani) 160
  ISBN /
  Prevod Aleksander Urbančič
  Urednik Rok Zavrtanik
  Zbirka KNJIŽNICA SEŽGANIH KNJIG
  Založba Sanje
  Jezik slovenski

  A če lahko enega samega bolnika obvarujem pred napačno diagnozo in mu omogočim povratek v aktivno in produktivno življenje, potem bo moj trud, ki ga vlagam v pisanje te knjige, bogato poplačan.

  Vernon Coleman

  Poglej si ostala dela