Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Morda pa se moraš z nekom pogovoriti
26.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

razkrijejo se terapevtka, njen terapevt in naša življenja

Avtor: | Založnik: UMco

Redna cena: 26,90 €
Morda pa se moraš z nekom pogovoriti je knjiga o predelih človekove notranjosti, skritih pred njim samim, o njegovih včasih komičnih včasih absurdnih mahinacijah, kako se izogniti spoznanjem o sebi, nazadnje pa, prek skoraj detektivskega terapevtkinega dela in odnosa, tudi poročilo o možnosti preobrazbe in ljubezni.
Vprašajte nas

Datum izdaje: 25. 08. 2020

Broširana vezava
Obseg: 522 strani
Format: 150 x 210 mm

Podrobnosti

Knjiga Morda pa se moraš z nekom pogovoriti je peto delo Lori Gottlieb, ugledne ameriške psihoterapevtke in avtorice številnih člankov. Imajo jo za eno najboljših psihoterapevtskih knjig zadnjega časa, ki je strokovna po svoji osnovi, vendar dovolj priljudna, da jo lahko bere tudi zavzeti bralec. V njej avtorica odkrito, mestoma tragikomično in strokovno natančno opiše leto dni svoje terapevtske prakse, v katerem se je na glavo postavilo tudi njeno lastno življenje in se je bila primorana zateči k terapevtu veteranu, Wendllu.

Drugi terapevt veteran, svetovno znani Irvin D. Yalom, o njeni knjigi zapiše, da je pogumna, predvsem pa polna izzivalnih zgodb. V svojih zgodbah se avtorica poda po poti neposrednega problema, ki pa je le uvod v globlje zakoreninjena nerešena vprašanja, v duševne kamre svojih klientov in prikliče na dan njihove notranje demone. Avtorica zgradi mnogoplastno zgodbo, saj si kot zavzeta terapevtka upa vstopati v globine človeškega srca, in s toplino opisati, kaj se skriva v njem. Knjiga presega okvir stvarne literature, saj po zaslugi pisateljičine pripovedne veščine, s katero nam postopoma razkriva osrednje enigme v življenju opisanih oseb in tudi svoje lastne, malodane prestopa v romanopisje.

Avtor: Lori Gottlieb
Založba: UMco
ISBN: 9789617050738
Jezik: slovenski
Datum izida: 25. avg. 2020