Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Osebnostni plus - kako razumeti druge z razumevanjem samega sebe
21 EUR Zaloga: Na zalogi

Osebnostni plus - kako razumeti druge z razumevanjem samega sebe

Avtor: | Založnik: Chiara B.

Redna cena: 21,00 €

V knjigi Osebnostni plus boste odkrili osebo, kakršna ste želeli postati.

Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 223 strani

Format: 150 mm x 200 mm

Podrobnosti

Florence Littauer in njen soprog Fred skupaj vodita seminarje za zakonce. Florence uči 'Osebnostni plus' na konferencah in nacionalnih srečanjih. Je tudi avtorica knjige Put Power in Your Personality (Okrepite svojo osebnost) in soavtorica knjige Personality Puzzle (Osebnostna sestavljanka). 

V novi, razširjeni izdaji avtorica na temelju najnovejših odkritij s področja osebnostnega razvoja ponuja zanimiva in poučna spoznanja o dragocenosti vaše edinstvenosti. V knjigo je vključila tudi kratkočasni in razkrivajoči test 'Osebnostni prerez', ki vam bo pomagal spoznati vašo edinstveno mešanico lastnosti temperamentov, ki vplivajo na vaša čustva, delovno zmožnost in medčloveške odnose. 

Prek šaljivih anekdot in neposrednih nasvetov vam knjiga pomaga izboljšati moči in odpraviti šibkosti. Naučili se boste sprejeti in celo uživati v značilnostih, ki vsakega med nami delajo tako drugačnega. 

Knjiga Osebnostni plus je orodje, ki ga potrebujete za izboljšanje svojega življenja in življenj tistih, ki jih imate radi. Ko vemo, kdo smo in zakaj se odzivamo, kot se odzivamo, lahko začenjamo prepoznavati svoj notranji jaz, izboljšamo svojo osebnost in se naučimo, kako ravnati z drugimi." Ko boste znali dati od sebe vse najboljše, boste odkrili, da so tudi drugi boljši. 

V knjigi Osebnostni plus boste odkrili osebo, kakršna ste želeli postati.

Avtor: Florence Littauer
Založba: Chiara B.
ISBN: 9789619434291
Jezik: slovenski