Brezplačna dostava nad 35 €

Petdeset odtenkov svobode

Avtor: E. L. James Založnik: Učila International d.o.o. Jezik: slovenski Prevod: Alenka Perger

Romantična zgodba s pikantnimi erotičnimi prizori, ki osvobaja predsodkov in zasvoji bralca – obsedla vas bo, si vas prisvojila in se vam za vselej vtisnila v spomin!

Redna cena: 14,90 €

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Razpoložljivost: Na zalogi
  SKU
  DRUCILA3356

  Po sivi je bila tema... in zdaj je na vrsti svoboda! Tretji del erotične trilogije, ki je navdušil bralke vsega sveta, že čaka na vas!


  Ko naivna študentka Anastasia Steele spozna zagnanega in osupljivega mladega podjetnika Christiana Greya, se sproži čutna afera, ki nepreklicno spremeni njuni življenji. Šokirana, fascinirana in navsezadnje tudi zgrožena nad Christianovim edinstvenim erotičnim okusim, Ana zahteva globljo predanost. Odločen, da Ano obdrži, se Christian strinja.

  Zdaj imata Ana in Christian vse - ljubezen, strast, intimnost, bogastvo in nešteto možnosti za njuno prihodnost. A Ana se zaveda, da bo ljubiti njenega gospoda Petdeset odtenkov vse prej kot enostavno in da ju bo njuna skupna pot vodila k izzivom, ki jih noben od njiju ne more predvideti. Ana se mora nekako naučiti sprejeti Christianov razkošen življenjski slog ne da bi pri tem žrtvovala svojo lastno identiteto, Christian pa mora premagati svojo potrebo po nadzoru, medtem ko se bori z demoni svoje mučne preteklosti.

  Ravno ko se že zdi, da njuna skupna moč lahko zasenči vse ovire, se nesreča, zloba in usoda zarotijo proti in Anine najgloblje strahove spremenijo v resničnost...

  Podrobnosti
  Prevod Alenka Perger
  Prednaročilo Ne
  ISBN 9789610016892
  Založba Učila International d.o.o.
  Jezik slovenski
  Datum izida 11/30/12
  Format (mm) 130 x 190
  Obseg (št. strani) 608

  E. L. James

  Poglej si ostala dela
  V SOZVEZDJU...