Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo

Članstvo v Klubu Sanje

ZAKAJ KLUB SANJE?
Zato, ker članstvo v klubu Sanje vsakemu ljubitelju dobre literature in glasbe v Sloveniji prinaša prednosti in privilegije. Člani kluba Sanje ste iz prve roke obveščeni o projektih in novih izdajah ene uglednejših knjižnih in glasbenih založb v Sloveniji. Deležni boste največjih ugodnosti, popustov in privilegijev, ki veljajo izključno za člane kluba Sanje. Kmalu bomo vašo zvestobo začeli tudi dodatno nagrajevati. Vse to brez vsakršnih materialnih obveznosti.


In zakaj nam vaše članstvo pomeni tako veliko? Ker delujemo na enem najmanjših in zato najdražjih knjižno-glasbenih trgov v Evropi in ker delujemo v času, ko je dobra knjiga ali glasba vse manj nekaj, kar bi zanimalo lastnike javnih glasil in trgovskih verig. Kar pomeni, da projekte, ki jih ekipa ljudi snuje več mesecev, čaka posebno težka naloga v tem, da izpolnijo svoje poslanstvo in dosežejo tiste, ki so jim namenjeni, svoje bralce in in poslušalce. Zato nam tudi toliko pomeni stik z vami. Zato je klub Sanje široko odprt vsem, ki imajo radi dobro knjigo in glasbo. Vse več jih je, ki so spoznali, da se članstvo v njem obrestuje. V družini Sanje nas je vsak dan več.

KAKO POSTANETE ČLAN KLUBA SANJE

Najenostavneje in najhitreje se včlanite ob samem postopku nakupa v spletni knjigarni Sanje - na naslednji povezavi.
Včlanite se lahko tudi osebno na sedežu založbe Sanje ali pri njenih pooblaščenih prodajalcih, ali pa tako, da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov: klub@sanje.si.


PRAVILA KLUBA SANJE

Namen Kluba Sanje je svojim bralcem in bralkam zagotoviti možnost sprotnega obveščanja o novih izdajah in drugih projektih založbe Sanje ter nuditi možnost ugodnejšega nakupa.
Članom Kluba Sanje pripada najmanj 10 %- 25 % popust na redne cene knjižnih in glasbenih izdaj Založbe Sanje. Izjema so lahko nekatere prednaročniške ponudbe ali razprodajne akcije. Skladno z Zakonom o enotni ceni knjige popust ne velja šest mesecev po izidu knjižne novosti.

Član kluba Sanje lahko popust uveljavlja na naslednje načine:
- pri nakupu preko spletne knjigarne http://www.sanje.si/
- z elektronskim naročilom (klub@sanje.si),
- s telefonskim +386(0)1-514.16.28, GSM: +386-41-937 515.
- ali pri pooblaščenem zastopniku založbe.
Obveznost člana kluba Sanje je, da ne nasprotuje prejemanju predstavitvenih gradiv Založbe Sanje.


Varstvo osebnih podatkov
Vaše osebne podatke hranimo v skladu z zakonom in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.
Član dovoljuje, da založba Sanje vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki člana. Založba Sanje se zavezuje, da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi, da bo s podatki o članih ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). Članom pripadajo tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Član kluba dovoljuje hranitev in uporabo njegovega naslova izključno za obveščanje o delovanju založbe Sanje in sicer: obveščanje o pripravi in izidu knjig, obveščanje o dogodkih v zvezi s knjigami, njihovimi avtorji, obveščanje o dejavnostih Festivala Sanje, Sanje v Medani ter Noč knjige, o prodajnih akcijah. Članske podatke hranimo toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili obdelovani, oz. do prenehanja članstva. Nato se takoj izbrišejo. Če obstaja obveznost družbe in/ali davčna obveznost do ohranitve podatkov, se ti izbrišejo po 5 letih, razen v primeru, če predpisi določajo drugače.

Članske podatke hranimo toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili obdelovani, oz. do prenehanja članstva.


Prenehanje članstva
Član lahko iz kluba Sanje izstopi kadarkoli in sicer tako, da o tem pisno obvesti založbo Sanje.

 

Druga določila
Pri nakupih prek spletne Knjigarne Sanje tudi za člane veljajo PRAVILA IN POGOJI NAKUPOVANJA V SPLETNI KNJIGARNI SANJE.

KONTAKTNI PODATKI KLUBA SANJE
Naslov Založba Sanje, Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana
Telefon +386(0)1-514.16.28 faks +386(0)1-514.16.29 gsm 041-937.515 email klub@sanje.si kontaktna oseba Barbara Goričan