Brezplačna dostava nad 35 €. Možno plačilo po povzetju.
Sanjsko pismo
Prekletstvo v zlati kletki
19.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Prekletstvo v zlati kletki

Avtor: | Založnik: Učila International d.o.o.

Redna cena: 19,90 €

Sanjska cena: 5,00 €*

Prihranite: 14,90 € (75%) (* velja za člane knjižnega kluba Sanje)

Zgodba iz prve roke (pripoveduje jo sama Urška Čepin), ki prinaša pikantne podrobnosti iz slovenskega zvezdniškega sveta in njegovega zakulisja.

Vprašajte nas

Trda vezava

Obseg: 172 strani

Format: 150 mm x 210 mm

Podrobnosti

Zgodba Urške Čepin je zgodba o slovenski Pepelki. Pošteno, delovno in luštno dekle se poroči s princem iz sanj, ki ji nudi razkošje, ki si ga le malokatero dekle pri tej starosti lahko privošči: razvaja jo z luksuznimi avtomobili, dragimi oblekami, eksotičnimi počitnicami, nenazadnje dragimi lepotnimi operacijami in seveda lastno oddajo na televiziji. Res kot v pravljici, bi lahko rekli – dokler je trajalo.

Princ iz sanj le ni bil princ iz sanj. Začelo se je s siljenjem v nenavadne spolne prakse, varanjem, lažmi ter končalo s pretepi in dokončno ločitvijo, ki jo je hlastno požirala celotna slovenska srenja rumenega tiska. Blogi in forumi z mnenji na strani njega ali nje so pokali po šivih. Čigava resnica je prava?! Po lepi slovenski navadi se javno mnenje po pravilu postavi na stran moškega, ki se v tej pripovedi izkaže kot manipulator, grobijan in lažnivec, čeprav v javnosti znan podjetnik.

To je senzacionalna zgodba iz prve roke (pripoveduje jo sama Urška Čepin), ki prinaša pikantne podrobnosti iz slovenskega zvezdniškega sveta in njegovega zakulisja, in obenem prikaže, da je lahko življenje v zlati kletki naporno, še posebej če verjamemo prvim sladkim besedam, ki nemalokrat peljejo v pekel.

antikvariat: brez
Avtor: Nana Nataša Zeneli
Založba: Učila International d.o.o.
ISBN: 978961007579
Jezik: slovenski