Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Sanjski rokovnik 2021
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Sanjski rokovnik 2021

Založnik: Sanje

Redna cena: 9,99 €

Sanjska cena: 8,00 €*

Prihranite: 1,99 € (20%) (* velja za člane knjižnega kluba Sanje)

Je čas za sanje in čas za dejanje. Za zlato ravnotežje med obojim v novem letu 2021 so tu sanjski rokovniki s tremi različnimi naslovnicami in tedenskimi mislimi na temo sanj.


Vprašajte nas

Podrobnosti

Novoletni sklepi: časi so (milo rečeni) nenavadni, zato je toliko bolj pomembno, da vedno vem, kje sem, zakaj sem, kaj sanjam in kam grem. Ne bom zamujal(a), ne bom pozabljal(a), svoje misli, svoje sanje in svoje ustvarjanje bom imel(a) organizirane.

Za zlato ravnotežje med časom za sanje in časom za dejanje, v oporo pri snovanju pametne sedanjosti in prihodnosti v novem letu so tu Sanjski rokovniki, vezani v pozlačeno spiralo, na voljo v kar treh različicah – Plešoče miškeČrni muc in Žareča ptica. Rokovniki vsebujejo urnik (z možnostjo raztegnitve časa, da nikoli ne boste pozni), lunin koledar, risbe, bralni seznam sanjskega knjig, lastne zapise, kuharske recepte, načrtovana in naključna srečanja ter tedenske sanjske misli – misel ali verz avtorjev založbe Sanje na temo sanj. za snežno sled v srečno 2021. 

Rokovnik obsega 156 strani v formatu 15 x 21 cm, je ilustriran in vezan je s pozlačeno špiralo. Avtorici naslovnic sta ilustratorki Tina Dobrajc in Nahid Kazemi, notranjost sta obogatili naši oblikovalki Vesna Messec in Tajda Pavletič, vse naštete tudi sicer podpisane pod oblico vrhunskih edicij založbe Sanje.

Založba: Sanje
Jezik: slovenski