Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Orgonska piramida
40 EUR Zaloga: Na zalogi

Orgonska piramida

Redna cena: 40,00 €

Orgonitna piramida je posebej izdelana za uravnoteženje energijskih polj v vašem bivalnem ali delovnem prostoru. Piramido lahko vtaknete tudi v žep ali pod blazino. Če želite orgonitno piramido aktivirati v svojo avro, jo držite v rokah vsaj 20 sekund. Vsebuje tudi simbol rože življenja, ki je simbol za neskončnost in za pretok božje energije. Je geometrični vzorec, ki kaže red božje popolnosti po tej obliki pa je zgrajen cel univerzum.


Izdelki iz orgonita ščitijo, čistijo, harmonizirajo in energizirajo.

Vprašajte nas

Dimenzije piramide: 70 mm x 70 mm x 40 mm

Podrobnosti

Orgonit deluje kot akumulator in transformator energije.
Iz okolja vsrkava negativno in stresno energijo, ki slabo vpliva na naše psihično in fizično počutje in jo preoblikujejo v novo, svežo življenjsko energijo.
Orgoniti učinkovito preprečujejo škodljivosti sevanja, ki ga lahko odkrijemo z radiestezijskimi meritvami: sevanja zemeljskih mrež, podzemeljskih vodnih tokov, rudnin, mineralov in geoloških prelomnic.
Orgoniti vas ščitijo tudi pred negativno energijo ljudi in predmetov okrog vas, čisti in energetsko napolni vaš življenjski prostor in telo ter tako pospeši proces samoregulacije ter ščiti telo pred škodljivimi vplivi stresa.

Orgonit je formacija, ki je narejena iz kristalov (kamena strela), kovinskih ostružkov, bakrene spirale (tesla coil)  in organske smole.
Ko se smola strdi, se rahlo skrči in nenehno pritiska na kristal in tako pride do piezoelektričnega učinka – kristal polarizira in oddaja električni pulz.