Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Kradi kot umetnik
17 EUR Zaloga: Na zalogi

Kradi kot umetnik

10 stvari, ki ti jih nihče ni povedal o ustvarjalnosti

Avtor: | Založnik: Modrijan

Redna cena: 17,00 €
Zabaven, praktičen, vzpodbuden in nadvse izviren priročnik, prežet z novimi spoznanji in resnicami o kreativnosti.
Vprašajte nas

Broširana vezava

Obseg: 200 strani

Format: 152 mm x 152 mm

Podrobnosti

»Tista romantična predstava o ustvarjalnem geniju, ki se drogira in se potika naokrog in spi z vsemi, je že zastarela.«

Ni ti treba biti genij, samo bodi to, kar si – to je sporočilo Austina Kleona, mladega pisatelja in umetnika, ki ve, da je ustvarjalnost povsod okrog nas. Samo – ukrasti jo je treba. 

Knjiga Kradi kot umetnik je nekakšen manifest digitalne dobe. Ko so Kleona prosili, naj pripravi govor za študente na kolidžu v New Yorku, je povzel 10 načel, o katerih si je želel, da bi jih sam slišal, ko si je utiral poklicno pot. Posnetek govora je pritegnil množično pozornost na socialnih omrežjih, Kleon pa se je odločil načela podrobneje predstaviti v knjigi. Nastal je zabaven, praktičen, vzpodbuden in nadvse izviren priročnik, prežet z novimi spoznanji in resnicami o kreativnosti: nič ni izvirno, prepusti se vplivom, zbiraj ideje in jih na novo premisli, da bi našel svoj stil. Bodi razumen, izogibaj se zadolženosti in ne tvegaj dolgčasa. 
Kleon je črpal iz izkušenj, ki jih je nabiral skoraj desetletje, ko je poskušal ugotoviti, kako biti umetnik. Po tistem, ko je začel svoja spoznanja deliti z drugimi, je dognal, da ne koristijo le umetnikom. 

Avtor: Austin Kleon
Založba: Modrijan
ISBN: 9789612870133
Jezik: slovenski