Brezplačna dostava nad 35 €
Siri, kdo sem?
Siri, kdo sem?

Siri, kdo sem?

Avtor: Mattias Desmet Založnik: Sanje Jezik: slovenski Prevod: Jedrt Lapuh Maležič

Milenijka Mia, ki doživi izgubo spomina, si prizadeva s pomočjo svojega Instagram profila zlepiti drobce razbite identitete. Odličen mladinski romano plusih in minusih kulture spletnih vplivnic in vplivnežev, humoren, trendovski, s pravo kombinacijo lahkotnosti, satire in detektivske žilice.

 

15,20 € - 28,00 €
Redna cena: 16,00 € Sanjska cena: 0,00 € Prihranite: 16,00 € (100%) (* velja za člane Knjižne družine Sanje).

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

  Že mogoče, da je Mia videti kot milenijka, vendar je bila rojena – včeraj. Ko se zbudi iz kome, si zaradi izgube spomina v zavest ne more priklicati niti lastnega imena, dokler ji ga ne razkrije Siri na iPhonu. Zaradi svoje kul frizure (ob strani zabrite, z razkošnimi francoskimi kodri), obleke (Prada) in dizajnerske šminke (Chanel) sluti, da je premožna, vendar se o tem po odpustu iz bolnišnice lahko prepriča edinole, če sledi svojim preteklim objavam na Instagramu. Bolj ko košček za koščkom v sestavljanko zlaga svoje nekdanje življenje, vse manj je prepričana, da se želi vrniti vanj ...

  Prvenec mlade ameriške avtorice Sam Tschida je bil poimenovan Memento v milenijski preobleki. In res, primerjave z legendarnim filmom Memento Christoperja Nolana so na mestu, oba se dotikata vprašanja identitete, posebnost romana Siri, kdo sem, pa je, da to počne z nezgrešljivo komično noto. Milenijka, ki doživi izgubo spomina, si prizadeva s pomočjo svojega Instagram profila zlepiti drobce razbite identitete. Pred vami je odličen mladinski romano plusih in minusih kulture spletnih vplivnic in vplivnežev, humoren, razgiban, iščoč, trendovski, s pravo kombinacijo lahkotnosti, satire in detektivske žilice – roman, v katerem tudi sence prehajajo v sončnost. 

  Podrobnosti
  Prevod Jedrt Lapuh Maležič
  Prednaročilo Ne
  Zbirka SANJE roman
  Založba Sanje
  Urednik Jerica Šemerl Harmel
  Jezik slovenski
  Format (mm) 152 x 235
  Obseg (št. strani) 296

  Mattias Desmet

  Poglej si ostala dela
  V SOZVEZDJU...