Brezplačna dostava nad 35 €. Možno plačilo po povzetju.
Sanjsko pismo
Telo v 4-ih urah
37.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Telo v 4-ih urah

Avtor: | Založnik: Sanje

Prevod: Jure Capuder

Redna cena: 37,95 €

Sanjska cena: 10,00 €*

Prihranite: 27,95 € (74%) (* velja za člane knjižnega kluba Sanje)

Nenavadni vodnik po metodah za hitro telesno preobrazbo, carski seks in doseganje nadčloveških sposobosti izpod peresa in mišic avtorja #1 uspešnice New York TimesaTima Ferrissa. Telo v 4-ih urah ni le še ena v vrsti knjig o prehrani in telesni pripravi, temveč ultimativni umsko-telesni projekt, rezultat desetletja obsedenega brskanja za skrivnostmi človeškega telesa. Vsebuje zbrano modrost stotine vrhunskih športnikov, več deset zdravnikov in na tisoče ur osupljivega samoraziskovanja. 


Vprašajte nas

Datum izdaje: 13. 07. 2018

Zbirka: LUNA
Trda vezava 
Obseg: 544 strani
Format: 170 mm x 235 mm
Knjižna izkaznica

Podrobnosti

Nenavadni vodnik po metodah za hitro telesno preobrazbo, carski seks in doseganje nadčloveških sposobnosti izpod peresa in mišic avtorja #1 uspešnice New York Timesa, Tima Ferrissa. Telo v 4-ih urah ni le še ena v vrsti knjig o prehrani in telesni pripravi, temveč ultimativni umsko-telesni projekt, rezultat desetletja obsedenega brskanja za skrivnostmi človeškega telesa. Vsebuje zbrano modrost stotine vrhunskih športnikov, več deset zdravnikov in na tisoče ur osupljivega samoraziskovanja. Tim Ferriss, avtor uspešnice New York Timesa 4-urni delavnik (The 4-Hour Workweek), se je podal na pot od olimpijskih vadbenih centrov do nezakonitih raziskovalnih laboratorijev, od Silicijeve doline do Južne Afrike, in iskal odgovor na bistveno vprašanje, ki spreminja življenje: Katere so najmanjše možne spremembe, ki lahko telo pripeljejo do najboljših možnih rezultatov?Tisoče preiskav kasneje je pred vami knjiga, ki daje odgovore. Moškim in ženskam.
V njej najdete vse, kar vam lahko pomaga v telovadnici in v spalnici. In vse je učinkovito.

Ali lahko razvijete svoj genski potencial v pol leta?
Ali lahko spite dve uri na dan in delujete bolje, kot če bi spali 8 ur?
Kljub prenajedanju izgubiti več telesne maščobe kot maratonski tekač?

Lahko – in še veliko več.
To je le vrh ledene gore.
Ne potrebujete boljše genske zasnove ali več discipline. Potrebujete hiter in preverljiv uspeh, ki vas bo gnal dalje.
Točno to vam zagotavlja knjiga Telo v 4-ih urah.
To ni še ena od čudežnih diet ali fitnes priročnik. Knjiga Telo v 4-ih urah je rezultat desetletne obsedene raziskave, kako shekati človeško telo.

Naučili se boste (v manj kot tridesetih minutah na temo): 

Kako s smešno prepresto dieto s počasnimi hidrati izgubite 8 kilogramov v 30 dneh (brez vadbe).
Kako preprečiti nalaganje maščobe med prenajedanjem (božični prazniki, počitnice, konci tedna).

Kako je Timu brez steroidov in zgolj s štirimi urami mesečne vadbe uspelo v 28 dneh pridobiti 15 kilogramov mišic.
Kako se spočiti z zgolj dvema urama spanja na noč. 
Kako doseči 15-minutne ženske orgazme. 
Kako potrojiti količino testosterona in podvojiti število semenčic. 
Kako v 12 tednih napredovati od teka na 5 kilometrov do teka na 50 kilometrov.

PRENOVLJENI! IZBOLJŠANI! OBLIKUJTE SVOJE ŽIVLJENJE!

Več na: http://fourhourbody.com/

Odlomek

"Že dolgo časa vem, da je prvi korak na poti k odličnosti v čemerkoli preprosto dejanje z namenom biti odličen.

Če želim biti nadpovprečen v svojem poklicu, se ne morem kar "prepustiti toku dogodkov" in čakati na priložnost. Večina ljudi dela prav to: želijo priti do nekega izida, a za to namenoma ne naredijo nič. Če bi le naredili nekaj, bi večina spoznala, da se je uresničila ena izmed različic njihovega prvotnega cilja. To je bila moja skrivnost. Nehal sem si želeti in začel delati."

Medijski odzivi

»Zbirka minimalističnih receptov za hitro telesno preobrazbo – ekspresni tečaj samoprenove.«
– Kevin Kelly, revija Wired 

"Take knjige še nisem ne videla ne brala. Česa vsega je sposoben moj najljubši dom – TELO – in česa vsega ne avtor te posebne knjige, raziskovalec, motivator in duhovitež T. Ferriss. Branje za posebne ljudi. Poglavje o 15-minutnem ženskem ORGAZMU priporočam vsakemu moškemu in tudi ženske naj si ga z užitkom privoščijo!"
– Manca Košir

"Na prvi vtis sta, za pripadnika ali pripadnico melanholično navdahnjene slovanske kulture, Ferrissov podjetniški pristop in silicijevska samozavest morda nekoliko moteča, a kmalu se ob nasmihanju njegovim duhovitim prigodam zavemo, da nam »delo na sebi« lahko ponudi igriv pristop k izkušnji telesnosti. Bodimo kritični, a ne pozabimo se igrati s seboj! In domet pričujočega dela je precej širok. Je tako mala šola poljudne znanosti o delovanju telesa kot mini tečaj o pametnem razporejanju časa. Je ponovno obujanje uporabne seksologije in hkrati uvod v veščine branja znanstvenih raziskav."
- urednik Jure Capuder v predgovoru k Telesu v 4-ih urah

»Timothy Ferris (1977) je podjetnik, govornik in motivator, ki se je mednarodno prebil s prvo knjigo 4-urni delavnik, v kateri je postregel s svojim pogledom na to, kako delati bistveno manj časa za enak učinek. V svoji knjigi Telo v 4-ih urah pa se je sistematično ter s številnimi poskusi lotil preučevanja lastnega telesa, v obsežni knjigi, tudi prevajalskem in založniškem podvigu, pa bralca s svojim sugestivnim pripovednim slogom seznanja z odgovori na številna vprašanja o tem, kako izboljšati delovanje človeškega telesa. Ferris nas tako med drugim popelje od elegantnega izgubljanja teže na eni strani do dokaj lahkotnega pridobivanja mišične mase na drugi, od hitre sanacije telesnih poškodb do varovanja pred njimi in od izboljšanja kakovosti spanja in spočitosti z manj urami skupnega spanja do dinamitnega spolnega življenja z dolgotrajnimi ženskimi orgazmi ter veliko višjimi nivoji testosterona pri moškihm s čimer pred zainteresiranega bralca vrže rokavico, naj kaj od tega  – seveda z zrnom razuma – preizkusi tudi sam. Provokativno!«
– Samo Rugelj, Vikend

»Telo v 4-ih urah premišljeno upošteva nekaj najmočnejših ključnih besed našega časa, ki predramijo še tako srednjeveško naravnanega bralca: debelost, hujšanje, seks, uspešnost, preobrazba.«

- Uroš Buh, tekac.si

Avtor: Timothy Ferris
Urednik: Tjaša Koprivec Vuga
Soustvarjalci: Prelom: Urška Vidic
Tehnična urednica: Urška Vidic
Založba: Sanje
ISBN: 9789612745578
Jezik: slovenski
Datum izida: 13. jul. 2018