Brezplačna dostava nad 35 €

Zlati petek. Sanje za vsakogar. Veliki sejemski popusti in knjižno darilo ob vsakem nakupu

Zlati petek. Sanje za vsakogar. Veliki sejemski popusti in knjižno darilo ob vsakem nakupu

24. november 2023 4 min branja

 

 

☆   KNJIŽNI PRAZNIK   ☆

Sanje na Slovenskem knjižnem sejmu
21.–26. november, Gospodarsko razstavišče

☆ Več kot 500 knjig na sanjski stojnici!
☆ Privlačni sejemski popusti! 
☆ 5 knjižnih novosti
☆ Prisrčno vabljeni!

☆   KNJIŽNO DARILO OB VSAKEM NAKUPU   ☆

Zlati petek je tu! Najlepše vabljeni, da ta konec tedna obiščete Slovenski knjižni sejem, ki se odvija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Založbo Sanje najdete na stojnici A17, takoj po vstopu v prvo dvorano levo. Sejem je edinstvena priložnost, da si naberete dobrih knjig za zimsko ozimnico po privlačno znižanih cenah, da se srečamo in da se med nami zaiskri, zato si vzemite čas in pridite. Sejem je v petek odprt do 20h, v soboto podaljušujemo do 21h, v nedeljo zaključujemo ob 18h. 

Na sanjski stojnici lahko izbirate med več kot 500 sijajnimi knjigami s področja leposlovja, stvarne, mladinske in otroške literature. Ob vsakem nakupu (ne glede na višino zneska) vam brezplačno podarimo kakovostno knjigo.

Posebna ponudba velja tudi v knjigarni Hiša sanjajočih knjig, kjer velja splošno znižanje za vse knjige založbe Sanje 20%, v spletni knjigarni Sanje pa popust uveljavljate s kodo SANJEZAME. 

Toplo dobrodošli!

Vaše Sanje

☆   SVEŽE IZ TISKA NA STOJNICI SANJE   ☆

Alisa Ganieva
Salam tebi, Dalgat

Zbirka zgodb Salam tebi, Dalgat! je harmonično, barvito delo velike globine. Poleg naslovne zgodbe je v njej še enajst kratkih zgodb iz življenja prebivalcev Mahačkale in Dagestana, avtonomne republike Ruske federacije na severnem delu Kavkaza. V vsakodnevnem življenju ljudi se stare, nikoli popolnoma zatrte tradicionalne vrednote narodov, prepletajo z zmedo, terorjem, a tudi lepoto spremenljive stvarnosti.

Marc J. Seifer
Tesla: Čarodej v vojni

Vznemirljivo potovanje v življenje in dosežke skrivnostnega genija Nikole Tesle. Nadvse zanimiva biografija nas s podatki iz do nedavnega tajnih dokumentov iz arhivov popelje skozi neverjetne dosežke, osebne boje in hude bitke, s katerimi se je Tesla spopadal pri svojem prizadevanju za razvoj tehnologije in spreminjanje sveta.

Iz tiska naravnost na sejem so prispele sveže Iskre. Nova sanjska zbirka Iskra prinaša skrbno izbrana, žlahtna krajša besedila in je cenovno zelo dostopna zbirka. Na sejmu najdete:

☆   ČUDOVITE KNJIGE PO ZNIŽANIH CENAH   ☆

Hernan Diaz
Trust

Bralke in bralce zahtevnejšega leposlovja bo prevzel letošnji Pulitzerjev nagrajenec Trust, mojstrsko zasnovana romaneskna sfinga o svetu visokih financ. Vrhunsko, presunljivo literarno delo, pisano proti mitu denarja, pisatelja umešča med najboljše kroniste himere, ki še vedno obvladuje svet. Po romanu nastaja serija, ki jo bo za HBO producirala Kate Winslet.

Mattias Desmet
Psihologija totalitarizma

Totalitarizem ni zgodovinsko naključje. V končni analizi je logična posledica mahinacističnega mišljenja in blodnega prepričanja o vsemogočnosti človeške racionalnosti. Kot tak totalitarizem značilno opredeljuje razsvetljensko tradicijo. o tem so pisali številni avtorji, čeprav doslej še ni bilo tema psihološke analize. Ta knjiga zapolnjuje to vrzel. 

Elif Shafak
Otok pogrešanih dreves

V romanu, v katerem se prepletejo korenine fige, ki raste sredi taverne ob robu ciprske Nikozije, korenine družine, ki se razrašča na obe strani razdeljenega otoka, in korenine države, v katero leta 1974 zarežejo usodne spremembe, priljubljena in večkrat nagrajena pisateljica Elif Shafak izpiše bogato, čarobno, ganljivo pripoved o pripadnosti in identiteti, ljubezni in travmi, spominu in pozabi, naravi in prerojenju.

☆   20 % POPUST ZA NAROČNIKE NA NOVIČNIK   ☆  

Knjige so v sejemskem tednu po znižanih cenah na voljo tudi v knjigarni Hiša sanjajočih knjig na Trubarjevi 29 v Ljubljani ter v spletni knjigarni Sanje. Na spletu omogočamo 20 % sejemski popust, ki ga lahko uveljavljate z darilno kodo SANJEZAME (darilno kodo vpišete ob zaključku nakupa). To je posebna nagrada za vas, drage bralke in bralci Sanjskega pisma – iskrena hvala za zvestobo.

☆   VABILO NA KNJIŽNI SEJEM   ☆

Obiščite nas na knjižnem sejmu!

☆   SANJAJOČE LEPOTICE   ☆