Dostava poteka nemoteno, brezplačna dostava nad 35 €
Sanjsko pismo
Kronika homo sapiensa
9.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Kronika homo sapiensa

Skrajno resne resnične zgodbe

Avtor: | Založnik: Sanje

Redna cena: 9,95 €

Sanjska cena: 1,50 €*

Prihranite: 8,45 € (85%) (* velja za člane knjižnega kluba Sanje)

Všecni in na trenutke nenavadni junaki se, vsak na svoj način, lotevajo izredno resnih filozofskih in družbenokritičnih tematik, ki pa so podane na bralcu prijazen in zelo slikovit način.


Vprašajte nas

Zbirka: LUNA

Broširana vezava

Obseg: 88 strani

Format: 152 mm x 235 mm

Podrobnosti

Popotnica in svetovljanka Marjeta Tivan je v literarne vode zabredla s prvencem Jaz, dedo in Wolfy: Vodnik po notranjem in zunanjem svetu. Svoj opus pa je tokrat obogatila z revolucionarno zbirko poučnih in pronicljivih kratkih zgodb, ki jih je zbrala pod skupnim naslovom Kronika homo sapiensa: Skrajno resne resnične zgodbe. Prav vsaka izmed njih je zaključena enota, parabola, ki od pozornega bralca zahteva nekaj več osebnega aganžmaja in premisleka. Varljivo zabavne zgodbe so začinjene z dodatnimi premisleki in izzivi, ki bralca ne peljejo po neki vnaprej določeni ustaljeni poti, so le odsunki v pravo smer, namigi za lažje razumevanje teh brezčasnih zgodb o človeku in družbi. Kaj pa boste kot bralec v teh parabolah odkrili, je odvisno predvsem od vas samih.

Všečni in na trenutke nenavadni junaki se, vsak na svoj način, lotevajo izredno resnih filozofskih in družbenokritičnih tematik, ki pa so podane na bralcu prijazen in zelo slikovit način. Same po sebi vam lahko služijo kot nadvse dobrodošel priročnik, kako na preprost način najti globlje bistvo, ki se skriva v na videz povsem vsakdanjih prigodah in zapletih.

Avtor: Marjeta Tivan
Urednik: Jerica Šemerl Harmel
Založba: Sanje
ISBN: 9789612745592
Jezik: slovenski