Brezplačna dostava nad 35 €
Zmajev kralj
Zmajev kralj

Zmajev kralj

Avtor: Nika Maj Založnik: Sanje Jezik: slovenski
V romanu Zmajev kralj spoznamo štiri popotnike, študente, ki se na poletnih počitnicah sredi neukročene, dih jemajoče črnogorske pokrajine zapletejo v skrivnostno igro usode, v kateri se odnosi med njimi in njihova skrita hotenja pokažejo v pravi luči. V divjem svetu na meji med resničnostjo in sanjami vsak nezavedno igra vlogo, v kateri rešuje najgloblja vprašanja svoje biti. Skozi nenavadna doživetja skupaj z njimi postopoma odkrivamo, kdo in kaj so v resnici, vse do presenetljivega konca, ko Zmajev kralj nazadnje odloči o usodi vseh.
1,00 € - 29,95 €
Redna cena: 6,99 € Sanjska cena: 0,00 € Prihranite: 6,99 € (100%) (* velja za člane Knjižne družine Sanje).

Vaše naročilo bo zavito kot darilo. Ko bo naročilo zapakirano, same vsebine paketa ne boste morali videti.

Izberite darilni ovoj

  • Eko zavijanje

   Eko zavijanje

   2,70 €

   70 gramski ekološki natron papir.

  • Praznično zavijanje

   Praznično zavijanje

   3,29 €

   Kakovosten darilni papir.

 • Prosimo, preverite in potrdite izbrano

  Darilno zavijanje je dodan.

  Z nakupom tega izdelka podpirate slovensko knjigo in zaupanje v moč domišljije in lepote.

  Napeta zgodba, je prežeta s skrivnostnostjo, nedoumljivostjo in magičnostjo, hkrati pa zavita v fizikalno obarvan paradoks človekovega subjektivnega dojemanja časa in prostora. Vrtinec skrivnosti starogermanskih run, črne magije, strupenih rastlin, duhov in bajeslovnih bitij, protagoniste zgodbe, z njimi pa bralca, posrka v nedoumljivo zavozlana prostor in čas. Mistika ali fizikač Odgovor je prepuščen v presojo bralcu, prav tako spoznanje, da človek še ni prav daleč na poti, da bi spoznal in razumel samega sebe.

  Zmajev kralj je roman iz avtoričinega zgodnejšega ustvarjalnega obdobja, ki bo že po prvih straneh k branju pritegnil tako mlade kot odrasle bralce, tudi tiste, ki sicer neradi posegajo po fantazijski literaturi.

  Podrobnosti
  Format (mm) 235 x 152
  Obseg (št. strani) 240
  ISBN /
  Zbirka SANJE
  Založba Sanje
  Jezik slovenski

  Sredi razmišljanja ga je zmotil zlovešč zvok, ki je zarezal v črno noč. Grozeče tuljenje lačnih zveri je bilo tokrat slišati čisto blizu in Urošu se je roka od strahu nehote zatresla. Debelo je pogoltnil slino, nakar ga je radovednost spet premagala, da je obrnil list. Na drugi strani je bil narisan drugi od znakov iz ognjišča in pod njim je jasno pisalo:

   

  Izgubljen v temi,

  v svetlobi najden,

  ključ Šakanalov

  odpira vsa vrata.

   

  Že je spet nestrpno obrnil list, ko so na planini divje zatulili volkovi.

  V SOZVEZDJU...